hej wszystkim do tej pory mi się udawało jednak tym razem potrzebuję pomocy. Piosenka jest dosyć energiczna, my tańczymy do niej przez chwilę krok lambady, ale różnie to może być :) słowa, które pamiętam to "zumba tekiero, tekero zumba ej jo" potem w dalszej części jest słowo "sekundo" napisałam fonetycznie jak jadk słyszałam, jednak nie zakładam w 100,że to jest dobrze "usłyszane" będę wdzięczna za pomoc
Hej wracam jeszcze raz tym razem ta piosenka w refrenie ma po prostu takie coś:ajajaj ajajaj na pewno potem jest she i dwukrotnie crazy crazy się powtarza.Piosenka ogólnie jest chyba bardziej po angielsku wiem jeszcze że zaczyna się klaskaniem które przyspiesza w miarę jak rytm piosenki robi się coraz szybszy.Dzięki za pomoc :)
Ja posuzkuję 3 i znaleźć nie mogę :( 1. w ref jest ramba ramba i to nie jest Meneando La Cintura :( 2. cool down- słyszę cały czas in the night in the night in the night, gdzieś mi się przewinęło kill the morning make me angry hungry? szukam po słowach i nic.... 3. z toningu niestety tu za bardzo nie pamiętam bo zapomniałam najważniejszego słowa na M które się cały czas powtarza w refrenie :D
Hej, poszukuje piosenki zumbowej która na samym poczatku ma"zuu zuu zuumbbaa" a potem jak sie zacznie to" zumba africana, rumba africana.." a w refrenie ooo ooo oooooo.. ktos cos kojarzy??? mega chce ja miec :)
Odpowiedzi
może komuś się przyda
poszukuje piosenki zumbowej która na samym poczatku ma"zuu zuu zuumbbaa" a potem jak sie zacznie to" zumba africana, rumba africana.." a w refrenie ooo ooo oooooo.. ktos cos kojarzy??? mega chce ja miec :)