Szukam piosenki z Zumby jest taka dość wolna, mało energiczna i jedyne co wiem to SE SJENTE ooooo i takie charakterystyczna melodia, wiem, ze ciezko ale ktokolwiek widział ktokolwiek wie. Śpiewa facet.
Cześć, poszukuję piosenki z zumby pt Fiesta a rodzaj tańca to merengue i nigdzie nie mogę takiej znaleźć :( nie możebyć np Fiesta buena ani La fiesta. samo fiesta w tytule. Znacie jakieś o takim tytule?
Szukam piosenki w której w znacznej cześci przeważa ruch odstawno dostawny. Czyli idziemy w jedną strone klask i w drugą na melodie mniej więcej tu tu tu tu tu tu turutu klask tu tu tu tu tu turut . Może wiecie o co mi chodzi :)
hej, szukam piosenek z takimi słowami (mniej więcej :)) 1. "heja/eja, hej bajga comigo" 2. szybsza piosenka... kobieta coś szybko śpiewa... "comigo nado tu nado, tu muen jamor....", "...corason" 3. szybko śpiewane: "szejk, szejk szejk tuturutu, szejk szejk szejk tuturututu..."
Odpowiedzi
TO nie jest ta!
1. "heja/eja, hej bajga comigo"
2. szybsza piosenka... kobieta coś szybko śpiewa... "comigo nado tu nado, tu muen jamor....", "...corason"
3. szybko śpiewane: "szejk, szejk szejk tuturutu, szejk szejk szejk tuturututu..."