Hej po wielu wielu poszukiwaniach nadal nie znalazłam tej piosenki, więc proszę ponownie o pomoc:
śpiewa kobieta, wchodzi w refren i zwalnia "oli li li ola... " i pozniej przyspiesza" is sambra b... bootha bootsia? ooo" powtatrza 3 razy nie potrafię napisać poprawnie słów ;/
biorąc po uwagę, iż śpiewających kobiet wiele nie ma w zumbowych piosenkach, może ktoś wpadnie na to
agga - niestety nie to :( Mam troszkę więcej słów. W refrenie jest coś takiego mniej więcej "ee arriba (cos cos cos) arriba". Później 'w zwrotce' padają słowa zbliżone do "i'm so naughty, i'm so naughty". Może ktokolwiek teraz kojarzy?
dziewczyny szukam piosenki, ktora zaczyna sie motywem przypominającym tango , pozniej juz normalnie szybsza melodia, w refrenie facet spiewa"te quiero, ....(cos podobnego do loca mi amor,) te quiero...sol , te quiero ma vida por ti , te quiero, te quiero ..." i na sam koniec znow ten sama melodia z tanga
Odpowiedzi
po wielu wielu poszukiwaniach nadal nie znalazłam tej piosenki, więc proszę ponownie o pomoc:
śpiewa kobieta, wchodzi w refren i zwalnia "oli li li ola... " i pozniej przyspiesza" is sambra b... bootha bootsia? ooo" powtatrza 3 razy
nie potrafię napisać poprawnie słów ;/
biorąc po uwagę, iż śpiewających kobiet wiele nie ma w zumbowych piosenkach, może ktoś wpadnie na to
a tak swoją drogą, fajnie wtedy było ;)
Mam troszkę więcej słów. W refrenie jest coś takiego mniej więcej "ee arriba (cos cos cos) arriba". Później 'w zwrotce' padają słowa zbliżone do "i'm so naughty, i'm so naughty". Może ktokolwiek teraz kojarzy?
witam, szukam piosenki z zumby, w refrenie leci coś jak jole taxi tylko jakby z hinduską nuta..... bardzo energicznie
Szukam piosenki która zaczyna się od mimimimimi mimi only mimi :-). Może ktoś będzie kojarzył:-)
może chodzi Ci o tą piosenkę?