Witam :) Poszukuję takiej szybkiej piosenki troszkę śmiesznej :) w zwrotce powtarza się coś takiego " se he ...se he" A refren to coś w stylu : "(coś tam coś tam) seee he i jo i jo i jo" ;) Mam nadzieję, że komuś się skojarzy ;)
juz raz o nią pytałam : szukam piosenki , najpierw mocno energetyczna , pozniej zwalnia prawie do minimum - tylko "wygwizdywany" rytm , po czym gosc woła "un, dos tres" i wtedy od nowa piosenka przyspiesza. w pierwszej costam santando, costam santando .... a w drugiej zwrotce - arriba, abacho, ariba abacho, ... is verde is saka, is werde is saka( fonetycznie tak zapamietałam) i tak ciagle sie powtarza , zwrotki i ta zwalniająca i przyspieszająca muzyka
Hej, szukam piosenki, w której mężczyzna śpiewa coś w stylu "don't like" albo "don't lie" trochę to wyciągając. Jakiś czas później inny mężczyzna niskim głosem śpiewa "i'm so naughty". Ktoś coś? :)
Odpowiedzi
szukam piosenki nie takiej szybkiej, w refrenie jest coś takiego
pam pam pam riki tiki ... i tak parę razy
Proszę pomóżcie
https://m.youtube.com/watch?v=mksDUrgVBDc
szukam piosenki dosyć energicznej,z której zdążyłam wychwycić tylko ... cziki bon cziki bon .... yeee ;( nie za wiele ale może ktoś skojarzy
znalazłam :)
Poszukuję takiej szybkiej piosenki troszkę śmiesznej :) w zwrotce powtarza się coś takiego " se he ...se he" A refren to coś w stylu : "(coś tam coś tam) seee he i jo i jo i jo" ;)
Mam nadzieję, że komuś się skojarzy ;)
dzieki to wlasnie ta !!!
szukam piosenki , najpierw mocno energetyczna , pozniej zwalnia prawie do minimum - tylko "wygwizdywany" rytm , po czym gosc woła "un, dos tres" i wtedy od nowa piosenka przyspiesza.
w pierwszej costam santando, costam santando ....
a w drugiej zwrotce
- arriba, abacho, ariba abacho, ... is verde is saka, is werde is saka( fonetycznie tak zapamietałam) i tak ciagle sie powtarza , zwrotki i ta zwalniająca i przyspieszająca muzyka