Hej, już ktoś o to pytał, ale nie ma odpowiedzi, więc ponawiam :) piosenka, w której mężczyzna śpiewa "don't stop give me that frontame", utwór mocny, dancehallowy. POMOCY! :)
Hej potrzebuję pomocy w znalezieniu 2 piosenek: 1) damski głos (dość wysoki) śpiewa " tu i yo ......" i jest ta sekwencja kilkakrotnie powtarzana 2) również wysoki damski głos śpiewa moje/mojo mojo mojo, a w innej części męski głos : "hej" i wtóruje "oooo" Mało informacji ale tylko tyle pamiętam :(
Witam! Poszukuję dwóch piosenek z moich zajęć Zumby
1) Piosenka taka trochę w klimacie Hawajów, pojawiają się słowa 'ukulele oi oi mama teka low' i refren: ' ojee (bum) ojee (bum) ojee (bum) je je je jee'
2) Druga piosenka ze słowami 'zumbiera, bye bye sophie let's stam bandera', a w refrenie jest coś takiego 'loketo sare, saga tuk tuk tuk tuk'
@kamilaaaa niestety to nie to, ale dziękuję. Gdyby to był Pitbul to bym od razu poznała. Najbardziej z tamtej piosenki mi utkwiła w pamięci trąbka w refrenie :)
Odpowiedzi
1) damski głos (dość wysoki) śpiewa " tu i yo ......" i jest ta sekwencja kilkakrotnie powtarzana
2) również wysoki damski głos śpiewa moje/mojo mojo mojo, a w innej części męski głos : "hej" i wtóruje "oooo"
Mało informacji ale tylko tyle pamiętam :(
pytanie 1 to może ?
Maite Perroni - Tu y Yo
Poszukuję dwóch piosenek z moich zajęć Zumby
1) Piosenka taka trochę w klimacie Hawajów, pojawiają się słowa 'ukulele oi oi mama teka low' i refren: ' ojee (bum) ojee (bum) ojee (bum) je je je jee'
2) Druga piosenka ze słowami 'zumbiera, bye bye sophie let's stam bandera', a w refrenie jest coś takiego 'loketo sare, saga tuk tuk tuk tuk'
Proszę, pomóżcie!