Downy z was i tyle... :face-plain: heh żal mi was... Ja mam te piosenki :face-smile: Ale jak wy nie korzystacie z tego co ktoś wam pomoże to macie problem :face-smile: ha ha ha^^
Jak coś, to ja znam się trochę na muzyce, może przy odrobinie weny mógłbym zrobić do tego podkład... Ale jeszcze trzeba jakąś laskę żeby to zaśpiewała...:face-smile: Aaa w gruncie rzeczy specjalizuje się w muzyce elektronicznej Ale z Tym chyba też dałbym radę ;P Pozdro:face-devil-grin:
Ludzie.. Sciagniejcie sobie z neta jakis program do sklejania i mixowania piosenek.. wezcie se teskstykich piosenek sklejcie i sluchajcie. Serdecznie pozdrawaiam ; ))) lans rządzi < 3
ejej a co do nagrania tego kawałku to lipa. Przej...e jest uzycie czyjegos tekstu,a co dopiero bez zgody... wiem bo sama pisze ...ale tylko dla siebie bo gybym wrzuciła tekst do sieci jak ta panna to pewnie tez by go skopiowano;/ ...
Odpowiedzi
Ja mam te piosenki :face-smile:
Ale jak wy nie korzystacie z tego co ktoś wam pomoże to macie problem :face-smile: ha ha ha^^
Aaa w gruncie rzeczy specjalizuje się w muzyce elektronicznej Ale z Tym chyba też dałbym radę ;P
Pozdro:face-devil-grin:
pilne .. 8046066 . <3
z góry thx ;*
Sciagniejcie sobie z neta jakis program do sklejania i mixowania piosenek..
wezcie se teskstykich piosenek sklejcie i sluchajcie.
Serdecznie pozdrawaiam ; )))
lans rządzi < 3
Eii, pogubiłam się w tym .. :face-plain: