Stara piosenka w remixie.
Gość
Gość
Witam. Kiedyś słyszałem fajny remix i teraz próbowałem go znaleźć, lecz bez skutku. Podczas poszukiwań znalazłem starą piosenkę w której występują słowa które zapamiętałem(link)
W tej piosence padają 2 wersy w momencie 0:56-1:03 i to prawdopodobnie wszystkie słowa piosenki. Dodatkowo w tej przeróbce był dodany chór/tłum który krzyczał "Noooooo"(po angielsku) w momencie gdy padały słowa "Do you know the rules of the game". Tempo piosenki było dość szybkie i w tle było słychać tak jakby odbicia piłki pingpongowej lub czegoś podobnego pod względem dźwięku. Z góry dziękuje za próbę pomocy.
Pobieranie danych...
W tej piosence padają 2 wersy w momencie 0:56-1:03 i to prawdopodobnie wszystkie słowa piosenki. Dodatkowo w tej przeróbce był dodany chór/tłum który krzyczał "Noooooo"(po angielsku) w momencie gdy padały słowa "Do you know the rules of the game". Tempo piosenki było dość szybkie i w tle było słychać tak jakby odbicia piłki pingpongowej lub czegoś podobnego pod względem dźwięku. Z góry dziękuje za próbę pomocy.
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Z góry dziękuje za pomoc.
Otóż w tym utworze w momencie 0:46 (tzw refren) słychać instrument/efekt o bardzo charakterystycznym dźwięku. Otóż w poszukiwanym utworze również na głównym planie było słychać instrument/efekt z tej rodziny/typu dźwięków(w sensie takie jakby elektroniczne brzmienie), sama piosenka również jest w takim stylu i podobnym tempie. Przypominam również że podczas "refrenu" poszukiwanego utworu jest słyszany odgłos tak jakby odbijającej się piłeczki pingpongowej.
Ale dziękuje za wszystkie odpowiedzi które podsyłacie, może w końcu uda się odnaleźć ten tytuł a jeśli nie to ... no cóż mówi się trudno.