piosenka z radia złote przeboje, nie znam tytułu
Gość
Gość
witam.poszukuję piosenki a właściwie 2-óch piosenek, które słyszałam w radiu...jedna jest z radia złote przeboje a druga z radia zet gold..pierwszą piosenkę śpiewa mężczyzna ale refren jest śpiewany chórem..jest to piosenka wydaje mi się jakiegoś brytyjskiego wykonawcy, myśle ze to lata 90....wydaje mi sie, że ta piosenka była na jakimś filmie..trochę klimatem przypomina piosenki siomn&garfunkel...tekst jest chyba cos jakby ''how could i'' ''albo how could it be...coś tam coś tam will i ever coś tam coś tam...i ten gościu śpiewa to tak, że robi takie małe odstępy między jednym zdaniem a drugim...wątpie, żeby ten opis cos komus powiedział..ale moze akurat.....a 2 piosenka to naparwde wydaje mi sie ze spiewa ja tina turner ale teraz to juz sama nie wiem wydaje mi sie, ze spiewa ja z mężczyzna, ale nie ejst to ani ta piosenka z erosem ramazzotti, ani z davidem bowie, ani z bryanem adamsem ani z barym white ani z ike'm turnerem...wiec nie wiem co za gość..piosenka jest taka dość spokojna, ale rytmiczna..słyszałam ją jakieś 2 razy w radiu zet gold..moze ktoś ma jakiś pomysł?
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
tu ewentualnie mozesz sprawdzic, co kiedy grali.
http://www.odsluchane.eu/index.php
a możesz zanucić te piosenki?