A ja z kolei proszę i tytuł piosenki, co w układzie mamy prawe kolano do przodu, potem lewa noga wyprostowana w górę do tyłu i tak kilka razy i zmiana, a w piosence jest 'coś tam coś tam a a a a .. rich[?] '
Hej! szukam piosenki niestety nie pamiętam słów , ale jak tańczymy układ to jest element twista ! wiele info nie mam ale może ktoś coś zna ;) pozdrawiam .
@paaattie19 niestety nie to :| Kitteczka, Ty wszystko wiesz, może znasz?? ;-) i jeszcze prośba co do kolejnej piosenki, dosyć nowa na zajęciach, śpiewa babeczka: toka toka toka... loca loca loca
Hej szukam piosenki zaczynającej sie od bębnów 2 uderzenia w duży i za chwile małe i potem znowu i tak w kółko i potem coś jak by jakies ludki śpiewały gamiba czy jakoś tak ;p
Odpowiedzi
niestety nie to :|
Kitteczka, Ty wszystko wiesz, może znasz?? ;-) i jeszcze prośba co do kolejnej piosenki, dosyć nowa na zajęciach, śpiewa babeczka: toka toka toka... loca loca loca
szukam piosenki z zamieszczonego przeze mnie nagrania, jakość nie zbyt dobra, ale mam nadzieję, że dacie radę,
Z góry dzięki
gość zakręcony od bębnów ;) - może gimme five