piosenka bardzo szalona, właściwie w tańcu rusza się kopytami, potem nogami na bok bardzo szybko, i kiedy idzie się po sali brzmią słowa un ena ritmo un ena ritmo un ena ritmo, boom boom boom. kojarzy ktoś???
Hej! Wiem, że ostatnio Was proszę o tyyyle piosenek do rozpoznania, ale jesteście w tym naprawdę świetni. Więc mam dla Was kolejne cztery: 1. Szybka. Refren leci jakoś tak: "Papapai rapapai paparapa rapapai.. no no no, no no no :) 2. Średnio szybka. Na pewno jest takie coś: "Bam bam bam bam. (tu chyba coś śpiewają)... Bam bam bam bam...(znowu śpiewają) bam bam bam bam" I tak kilka razy. I wiem, że w zwrotkach leci taka melodia coś a la rock'n'roll albo twist. Wydaje mi się, że raczej dość znane. 3. Charakterystyczne jest takie: "Buuuuuu.... Buuuuuu..." chyba ze 4x się pojawia w refrenie i piosenka zaczyna się od takiej melodii na ksylofonie/marimbie czy innych cymbałkach. Może coś się Wam skojarzy ;P 4. i ostatnia to ta z Mp3. Kiepska jakość ale od 13 sek. lepiej słychać :)
Odpowiedzi
f@&k" target="_blank" rel="nofollow">http://rozpoznajemy.pl/muzyka-piosenka/106000/mala-dziewczynka-śpiewa-stop-mother-f@&k
1. Szybka. Refren leci jakoś tak: "Papapai rapapai paparapa rapapai.. no no no, no no no :)
2. Średnio szybka. Na pewno jest takie coś: "Bam bam bam bam. (tu chyba coś śpiewają)... Bam bam bam bam...(znowu śpiewają) bam bam bam bam" I tak kilka razy. I wiem, że w zwrotkach leci taka melodia coś a la rock'n'roll albo twist. Wydaje mi się, że raczej dość znane.
3. Charakterystyczne jest takie: "Buuuuuu.... Buuuuuu..." chyba ze 4x się pojawia w refrenie i piosenka zaczyna się od takiej melodii na ksylofonie/marimbie czy innych cymbałkach. Może coś się Wam skojarzy ;P
4. i ostatnia to ta z Mp3. Kiepska jakość ale od 13 sek. lepiej słychać :)
Z góry dziękuję za cierpliwość;)
Trzecie niestety nie, ale i tak dzięki.