hej. szukam szybkiej piosenki, bardzo żywej (skaczemy i się obracamy z rękami na boki), śpiewa kobieta, refren leci jakoś : baile meee... coś tam coś tam coś tam sola me, znowu coś, potem jeszcze raz i kończy mas mas mas, i znowu od początku. Chyba jest popularna bo już w 3 miejscach ją tańczyłam na zumbie :)
Hej mam pytanie, szukam ostatnio pewnej piosenki, niestety nie kojarzę słów(oprócz tego, że szybka, hiszpańska i śpiewają faceci, ale to niewiele da;p). Jednak kojarzy mi się troszkę z
A dla siebie: szukam piosenki szybkiej, którą śpiewa laska. Ze słowami chyba whenever and ever , a potem come with me shakin your body. Piosenka jest bardzo energiczna z innych słow ktore wyłapałam to: excited, a potem jest bardzo melodyjny refren. Kojarzy ktoś moze? Prosze o pomoc.
Szukam piosenki (jak wszyscy :P). Na pewno jest to reggaeton i leci coś w stylu "La noche..... conmigo..." i przez całą piosenkę się powtarza. Nie wiem czy dobrze słyszę. Czy ktoś coś kojarzy?
witam, szukam piosenki ktorej refren brzmi " el zumba el zumba el zumba la la la" taka spokojna tanczymy ja na koniec praktycznie a wlasciwie to jest to bardziej chód jak taniec
Odpowiedzi
Dokładnie ta! Dziękuje bardzo! :)