Witam poszukuję piosenki z zajęc zumba. nie ma tam wokalu tylko sama muzyka słychać wyraźnie jak rytm wybija bęben i kilka razy jest cisza i potem 3 razy uderzenie bębna i znowu muzyka.
Jeśli ktoś kojarzy taką nutkę to proszę o podzielenie się ;)
Witajcie:) Szukam kilku utworów z zajęć ZUMBY, może ktoś kojarzy o co chodzi :) - rytmiczna piosenka, w której (cóż, nie znam dobrze hiszpańskiego) słychać coś w stylu : "pare la position" a potem takie pezą pezą pezą..... la pezą!!! i znowu rytm :D - kobieta śpiewa, pamiętam tylko " besame" i potem "ah ah ah", taka wolniejsza.. Na razie tyle :)
Hej :) zapadła mi w pamięć piosenka już na rozciąganie, wolna, słychać wyraźne basy, śpiewa facet [?] "suavemente besame", nie umiem znaleźć tej wersji. Jeśli ktoś wie o co chodzi, będę wdzięczna za pomoc :)
[link:tvs.pl] chodzi mi o pierwszy utwór do którego dziewczyny tańczą , ten w którym kręcą tyłeczkami bardzo proszę jak ktoś zna , bo ta piosenka jest super a nie mogę jej nigdzie znaleźć
Odpowiedzi
Dziękuję bardzo bardzo! ;-)
Jeśli ktoś kojarzy taką nutkę to proszę o podzielenie się ;)
- rytmiczna piosenka, w której (cóż, nie znam dobrze hiszpańskiego) słychać coś w stylu : "pare la position" a potem takie pezą pezą pezą..... la pezą!!! i znowu rytm :D
- kobieta śpiewa, pamiętam tylko " besame" i potem "ah ah ah", taka wolniejsza..
Na razie tyle :)
zapadła mi w pamięć piosenka już na rozciąganie, wolna, słychać wyraźne basy, śpiewa facet [?] "suavemente besame", nie umiem znaleźć tej wersji. Jeśli ktoś wie o co chodzi, będę wdzięczna za pomoc :)
A oto nutka której kiedyś szukałam ;) Myślę ze Wam się spodoba i przyda :)
A poszukuję nutki w ktorej są słowa : bailamo lub baila amore " nie jestem pewna ale to jest taka wolniejsza...