hej może ktoś bedzie kojarzyl, piosenka brzmi mniej wiecej tak: "coś tam coś bomba, coś tam cos tam bomba" dośc czesto sie pojawia slowo bomba ale ogolnie tekstu duzo nie ma, piosenka dosyc spokojna taka do kolysania biodrami :) z góry dzieki
Może kojarzycie szybką piosenkę z dużą ilością szejków -często pojawia się coś w stylu - te te re tekio, te te re tekio (tylko tylko niestety zapamiętałam :( )
Hej, poszukuję piosenek: 1. Wolna, salsa chyba, tańczy się ja mniej więcej tak: 8 kroków, jeden (skłon), 4 (obrót). Ja słyszę coś takiego: este se muchere sempra, le come sta. Albo cokolwiek koło tego. Śpiewa facecik ;)
2. Początek jest taki wybijany jakby na werblach, dwa tupnięcia nogą, shake, dwa tupnięcia nogą shake, potem się rozkręca do numeru tanecznego.
3. Znana dosyć piosenka, układ refrenu to: przeskok z zumbą (2 razy), ręce do góry i bioderkami koło. Zwrotki, to kroki w bok, potem przeskoki z nogi na nogę, powrót. W tekscie coś o zumba rosa / nosa. Bardzo żywa. W piosence charakterystycna chwilowa cisza, po której następuje refren
4. Piosenka z tekstem przypominającym ciuchcię :) jakieś cia-cia-cia-cia i nie jest to ciecierecie ;)
A ja szukam takiej piosenki, gdzie często pojawia się śpiewane coś w stylu "tik tak tik tak...." Śpiewa mężczyzna. Piosenka dość spokojna. Proszę o pomoc ;)
Odpowiedzi
100% dacale- sany afrika
ja ponawiam moją prośbę: jak ktoś kojarzy coś z "baila ho baila ho ba ba ba baila ho" :)
1. Wolna, salsa chyba, tańczy się ja mniej więcej tak: 8 kroków, jeden (skłon), 4 (obrót). Ja słyszę coś takiego: este se muchere sempra, le come sta. Albo cokolwiek koło tego. Śpiewa facecik ;)
2. Początek jest taki wybijany jakby na werblach, dwa tupnięcia nogą, shake, dwa tupnięcia nogą shake, potem się rozkręca do numeru tanecznego.
3. Znana dosyć piosenka, układ refrenu to: przeskok z zumbą (2 razy), ręce do góry i bioderkami koło. Zwrotki, to kroki w bok, potem przeskoki z nogi na nogę, powrót. W tekscie coś o zumba rosa / nosa. Bardzo żywa. W piosence charakterystycna chwilowa cisza, po której następuje refren
4. Piosenka z tekstem przypominającym ciuchcię :) jakieś cia-cia-cia-cia i nie jest to ciecierecie ;)
Może to Olala :)