heyooo szukam kolejnej może już o niej pisałam :) śpiewa facet na poczatku mówi zumba fitnes i zwrotki są bardzo szybkie a w refrenie w jednej chwili zwalnia i są takie sexi ruchy :)))) a i jeszcze wychwyciłam słowo mas tatattatat mas tatattata a na końcu woła pega un aa :))) dzieki za pomoc :*
HELP ! szukam piosenki z zajęć zumby. w refrenie powtarza się "ole ole ole o" i do tego skaczemy, robiąc rękoma małe kółka przed sobą. i nie jest to "allez ole" :) instruktorka powiedziała o tej piosence, że jest to soca. błagam o pomoc!!!
Ja szukam dwóch piosenek: 1. Szczerze mowiac mało co pamiętam, ale zawsze refren się zaczyna jakoś " porque siente albo porqe siempre... jakoś tak...jakiś facet śpiewa 2. Na poczatku jest takie let's get ready... go go go... i potem jest tala jakby latynoska cos w stylu pitbulla czy daddy yanke coś " mama nosa .. masma nosa " albo paba mosa albo nosa nie wiem... bo nie mogę zrozumieć... Proszę o pomoc :)
Odpowiedzi
ven y damelo damelo
w tekście jest też sufriendo, temperatura i amando
i to nie jest daddy yankee
Może komuś się przyda;)
szukam piosenki z zajęć zumby. w refrenie powtarza się "ole ole ole o" i do tego skaczemy, robiąc rękoma małe kółka przed sobą. i nie jest to "allez ole" :) instruktorka powiedziała o tej piosence, że jest to soca. błagam o pomoc!!!
1. Szczerze mowiac mało co pamiętam, ale zawsze refren się zaczyna jakoś " porque siente albo porqe siempre... jakoś tak...jakiś facet śpiewa
2. Na poczatku jest takie let's get ready... go go go... i potem jest tala jakby latynoska cos w stylu pitbulla czy daddy yanke coś " mama nosa .. masma nosa " albo paba mosa albo nosa nie wiem... bo nie mogę zrozumieć...
Proszę o pomoc :)