poszukuje piosenki z zumby w refrenie jest tak : tura, tura, tura tura tura ( tak najpierw wolniej to jest a potem te tura tura tura tak szybciej) nie mam pojecia jak wytlumaczyc tylko tyle zrozumialam z piosenki :D z góry dziękuje :)
Szukam piosenki z zumby, nie wiele pamiętam ale wiem że na początku jest eeee jakiś tekst potem znowu eeee i tekst. I potem wiem że jest między tekstami ee ejo. Kojarzy ktoś?
Hejka :) Szukam pewnej piosenki z zumby. Na początku dość długo są odgłosy bębnów. Potem śpiewa mężczyzna coś w stylu "nimi na nimi na na na na" i powtarza ta ciągle, a w refrenie chyba! kobieta. Ogółem piosenka dość spokojna. Proszę o pomoc :(
Hej ! szukam piosenki w której słyszałem mniej więcej te słowa : kuku riku taka kuku riku taka , nie wiem jak to napisać ale tak to mniej więcej słychać . Jeśli ktoś to kojarzy to proszę o pomoc :)
Odpowiedzi
to zremiksowane Yeah Ushera
Mara - Un Mes
z tekstu kompletnie nic nie kojarzę ale wydaje mi się że był po francusku. dosyć szybka piosenka
Szukam pewnej piosenki z zumby. Na początku dość długo są odgłosy bębnów. Potem śpiewa mężczyzna coś w stylu "nimi na nimi na na na na" i powtarza ta ciągle, a w refrenie chyba! kobieta. Ogółem piosenka dość spokojna. Proszę o pomoc :(