szukam piosenki która od dwóch dni chodzi mi po głowie. kojarzę tylko refren (nie mam pojęcia jak się to pisze)mniej więcej tak: buli buli raszoł raszoł buli buli raszoł jea.
hej, szukam piosenki z zumby, bardzo szybka, śpiewa facet i ciągle powtarza tylko alegora alegora si, lub alebora si , trudno wyczuć co n śpiewa, refren to sama melodyjka szybka
Hej:) na początku dziękuję za piosenkę znalezioną na początku kwietnia!:* Mam kolejną piosenkę. Jest dosyć szybka, jest w niej dużo trąbki, śpiewa ją facet. w refrenie "bara ba coś tam coś tam de noche salsa es ta?" jakoś tak.. szukam sals z zumby, ale nie mogę nigdzie znaleźć.. Wiem, że trudno to odgadnąć..
hej, właśnie wróciłam z zajęć zumby i mam nowe pytania:) jedna piosenka nie jestem w stanie powtórzyć słów, być może jakieś bailante uma, i często motyw słychać jakby cięcie piłą drewna... hmmm może ktoś kojarzy:) a druga na pewno jest tam amor, dosyć wolna, ale nie jest to amor bachata ani el amor, tylko jeszcze inna.
Odpowiedzi
Mam kolejną piosenkę. Jest dosyć szybka, jest w niej dużo trąbki, śpiewa ją facet. w refrenie "bara ba coś tam coś tam de noche salsa es ta?" jakoś tak.. szukam sals z zumby, ale nie mogę nigdzie znaleźć.. Wiem, że trudno to odgadnąć..
tego szukasz? : jest na YT
Techno Cumbia (If you wanna dance)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=marhGaeo-R4
może to