halooooo szukam piosenki gdzie koleś w trakcie wola zumba fitnes a na końcu jest pega un a chyba :D i jeszcze jednej z tego co zapamietalam to jest vaaaamos vista bailar dzieki za pomoc :)
kitteczka, wybacz, najwyraźniej wstawiłam 4 z rozpędu, pamiętam że już podawałaś tytuł (chociaż w sumie to nie do końca ten Can Can, bo to jest jakiś remiks chyba...). dzięki :)
Szukam piosenki z Zumby, w której zaraz na początku słychać tak jakby w tle , jak mówi ( nie śpiewa :) ) facet, przypomina mi to tak jakby instruktora fitness :)
potem zaczyna się już normalnie piosenka, w której śpiewa i facet i dziewczyna, występują m.in takie słowa " I wanna dance ( with you? ) " " clap your hands"
szukam piosenki, w której występuje kilkukrotnie "shake shake shake" (nie chodzi mi o "booty shake", "shake seniora" czy "shake it"), później słyszę coś w stylu "nevata bomba, nevata bomba, nevata bomba [coś tam]", reszty słów nie rozumiem..
Odpowiedzi
2:
3:
5:
6:
i jeszcze jednej z tego co zapamietalam to jest vaaaamos vista bailar
dzieki za pomoc :)
dzięki :)
potem zaczyna się już normalnie piosenka, w której śpiewa i facet i dziewczyna, występują m.in takie słowa " I wanna dance ( with you? ) "
" clap your hands"
Może ktoś kojarzy? Piosenka szybka :)