Szukam piosenki z zumby ;) Na początku są słowa lejdi di zom po rom, lejdi di zom po rom, lejdi di zom po rom (przynajmniej ja je tak zrozumiałam ;p) i taki szybki rytm. (biegnie się w miejscu) Później le coś tam coś tam coś tam hop hop hop, le coś tam coś tam coś tam jeeee. Kurcze nie wiem czy te informacje wystarczą, ale byłabym wdzięczna za pomoc ;)
Szukam piosenki, gdzie skacze sie na zmiane nogami z charakterystycznym wykopem z prostą nogą i jakby w powietrzu obrót na tej nodze na zmianę w prawo i w lewo :P Ze słów uchwyciłam coś jakby " laaa busconate" lub " "laaa personate" i oczywiście jak w wileu " uuuooo" ;)
Witajcie, szukam piosenki z Zumba, śpiewa ją mężczyzna, jest bardzo wesoła, tekst bodajże po hiszpańsku, sa wolniejsze momenty w których podnosimy jedną rękę w górę i dajemy krok w przód, a w refrenie powtarza się `loco, loco, locooo`, w tym momencie podskakujemy i pokazujemy `świra` przy głowie, baaaardzo mi zależy:)
Szukam piosenki, która rozpoczyna się słowami "Ladies and gentlemen" ale reszta nie jest po angielsku. Są momenty, że kilka razy powtarza się słowo "lasakia". Energiczna, latynoska.
Bardzo bardzo szukam pisenki, która moze full nowaścią nie jest , ale w pojawia sie takie szalone "Loca..cos tam loca" dosyc energiczna. Tanczy sie do niej ruszając rękoma tak jakby sie chciało zakręcic swiderek za wysokości ramion. Bede strasznie wdzieczna za podpowiedź :):)
Odpowiedzi
brzmi jakos eta Loca...eta Loca..