Poszukuję jeszcze jednej piosenki. Też już parę miesięcy temu leciała. Śpiewał facet z długimi, czarnymi włosami. Śpiewał coś takiego (o ile dobrze zrozumiałam: (ja odkrywaju...a Ty sie nic nie zmienilas.skazy za cię..) bez sensu to pewnie brzmi ale takie coś tylko ja usłyszałam. Proszę o pomoc.
Gość Długie czarne włosy? Ja długie? Takie jak Dima Kołdun? Czy raczej jak Kirkorov? A może jeszcze coś zapamiętałaś? Był stary czy młody? Z podanych przez Ciebie słów nie kojarzę ... ale jak widziałaś klip to spróbuję znaleźć to dla Ciebie :) Zobacz Dimę i Kirkorova. Będziemy mieli jakieś porównanko :)
@ewoczek94 To nie to. Tam było wiele ludzi,ona jasna blondynka,on nie był brunetem,był w garniturze i siedział z innymi ludźmi,patrzył na nią siedzącą przy innym stoliku,oboje patrzyli na siebie.
ewoczek94 ten wokalista wyglądał bardzo podobnie do tego długowłosego artysty z zespołu "Herbatka we dwoje". Miała takie na długość włosy czarne i podobny był. Ale nie jestem w stanie stwierdzić czy to był jednak on czy ktoś inny. Nie widziałam w teledysku drugiego mężczyzny więc strzelam, że to nie był ten zespół. A co do pierwszej piosenki to nic nie kojarzysz? tej co kobietka śpiewa save me save me?
Gość Jeśli chodzi o zespół "Herbatka we dwoje" to możesz mieć rację bo chłopaki pokłócili się i śpiewają teraz osobno. Każdy z nich nagrał już po co najmniej dwa nowe kawałki. hym :) najpierw kawałek całego zespołu "Łzy miłości"
Odpowiedzi
pierwsze co przyszło mi do głowy to Aleks Ciumakov - zobacz:)
Długie czarne włosy? Ja długie? Takie jak Dima Kołdun? Czy raczej jak Kirkorov?
A może jeszcze coś zapamiętałaś? Był stary czy młody? Z podanych przez Ciebie słów nie kojarzę ... ale jak widziałaś klip to spróbuję znaleźć to dla Ciebie :)
Zobacz Dimę i Kirkorova. Będziemy mieli jakieś porównanko :)
chociaż głos tego pana ?
jakość niestety słaba
i może próbował ją czymś przekupić? A kto śpiewa? Facet czy kobitka?
oki zobacz to: Jażewnika
Jeśli chodzi o zespół "Herbatka we dwoje" to możesz mieć rację bo chłopaki pokłócili się i śpiewają teraz osobno. Każdy z nich nagrał już po co najmniej dwa nowe kawałki. hym :)
najpierw kawałek całego zespołu "Łzy miłości"
2. Dub T - I Feel You
3. Dенис Клявер - Не такая, как все
a tą co kobieta śpiewa kojarzysz ewoczek94?