Proszę o pomoc!Na kanale Russian Music Box 16 marca mniej więcej o 10:40 leciała fajna piosenka.Zespół lub piosenka zaczynała się na cyfrę 7.Na teledysku był pociąg.
gość nie przypominam sobie takiego zespołu czy wykonawcy :) raczej skupmy się na tym pociągu ... co jeszcze widziałeś/aś w klipie? Kto śpiewał? Brunet blondyn?
Pociąg kojarzę z Danem Balanem i jego nutką "Lubi" w tł. "Kochaj"
Na klipie śpiewały 2 osoby,dwaj wokaliści jeden miał brązowe włosy,a drugi nie wiem.Za nimi byli muzycy-ktoś grający na perkusji.Dziewczyna w pociągu wystawiała przez szybę kartkę,na której było coś napisane.
gość ze słuchu rozpoznałam Nikolaya Baskova ale pojęcia nie mam co to za nuty :( Poszukam choć on wydał aż 17 płyt. Tutaj jest cała oficjalna dyskografia :)
Szukam nutki chyba rosyjskiej,jest jakieś przyjęcie,facet chyba trochę łysy siedzi przy stoliku i popijając drinka patrzy na blondynkę przy innym stoliku,ona też na niego patrzy,mają jasne ubrania.
Cześć. Pisałam już z miesiąc albo dwa temu ale nie mogę tego znaleźć. Pisałam odnośnie piosenki, której kawałek leciał w takiej jakby reklamie smsowej na ru.tv. Śpiewała kobieta coś save me save me. Całkiem żwawa była ta piosenka. Nie wiecie może co to jest?
Odpowiedzi
nie przypominam sobie takiego zespołu czy wykonawcy :)
raczej skupmy się na tym pociągu ... co jeszcze widziałeś/aś w klipie? Kto śpiewał? Brunet blondyn?
Pociąg kojarzę z Danem Balanem i jego nutką "Lubi" w tł. "Kochaj"
Dlatego dam Ci nutki z pociągami w tle śpiewane przez facetów. Zobacz może trafię :)
Zielona bluza ... hym a jak wyglądał? Włosy półdługie? A może loki?
ze słuchu rozpoznałam Nikolaya Baskova ale pojęcia nie mam co to za nuty :(
Poszukam choć on wydał aż 17 płyt.
Tutaj jest cała oficjalna dyskografia :)
[link:rutracker.org]