Nie widziałam tego filmu więc nie wiem o jaka ci chodzi ale jeśli to polska piosenka to może Patrycja Markowska-Jeszcze raz ale naprawde jeśli to nie to to nie wiem;d
Lista utworów Płyta 1 1. Jeszcze raz Patrycja Markowska 2. Hey There Delilah Plain White T's 3. The Pictures Of You The Last Goodnight 4. I Believe In You Kylie Minogue 5. Nice Girl Plastic 6. Sexi Flexi Natalia Kukulska 7. Feel It Naturally 7 8. Smak słów Goya 9. Star Reamonn 10. Bo jesteś Ty Krzysztof Krawczyk 11. Jesus To A Child George Michael 12. Let Me Know Roisin Murphy 13. Kryzysowa narzeczona Lady Pank 14. A gdy już jest ciemno Feel 15. Uliczne Esperanto Mor W.A. 16. Baby When The Light David Guetta 17. Thing We've Got Afromental 18. Forever Yours Sunrise Avenue Sunrise Avenue 19. Saving My Face KT Tunstall 20. Świat się pomylił Patrycja Markowska
Płyta 2 21. Miłość o zachodzie słońca 22. Bryczka 23. Anna i Michał jadą w góry 24. Anna szpieguje 25. Michał i Anna w górach 26. Oczy dziewczyny 27. Rozmowa na szczycie 28. Lekcja windsurfingu 29. Pocałunek 30. Ręka na kolanie 31. Michał w górach 32. Niebo 33. Akcja ratunkowa 34. Felice 35. Niepokój Anny 36. Wypadek 37. Anna w szpitalu 38. Jeszcze raz
siema!! czy moze ktos mi pomoc?? potrzebuje tej piosenki z filmu JESZCZE RAZ gdzie cyprianski i antonowicz jada nad morze i sluchaja hip-hopu, potrzebuje tytul tej piosenki i dobrzeby bylo tekst tego co oni mowili. pomocy!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi
Płyta 1
1. Jeszcze raz Patrycja Markowska
2. Hey There Delilah Plain White T's
3. The Pictures Of You The Last Goodnight
4. I Believe In You Kylie Minogue
5. Nice Girl Plastic
6. Sexi Flexi Natalia Kukulska
7. Feel It Naturally 7
8. Smak słów Goya
9. Star Reamonn
10. Bo jesteś Ty Krzysztof Krawczyk