szukam piosenki było coś "pani psycholog czy ja jestem zboczeńcem" a później chyba "płonie ogień na scenie to jest we mnie (...)we mnie ten styl jest.." coś w tym stylu ^^ nigdzie jej nie znajdę :/
Hej szukam piosenki która leciała wczoraj w croopie w Rybniku ok godziny 16-17 Była to Gwen Stefani albo No Doubt. Dośc energiczna. Przeszukuje wszystko i nie potrafie jej znalezc
szukam piosenki z House'a generlanie tekst zapamietalam ze bylo cos "till the end of time oh oh oh" i w teledysku jest jakas gra komputerowa czy cos takiego PROSZE POMOZCIE! :D
prosze o pomoc! Poszukuje piosenki o tytule bodajze: blame. Jakos tak. Ale nie moge jej znalezc nigdzie. Spiewa ja czarnoskory chlopak z dziewczyna w takich dlugich czarnych wlosach..
"Szukam piosenki którą słyszałem 29.10.2013 w C. T. nie wiem, czy to ze sklepowych płyt i wszystkie sieci to miały. Piosenka była wykonywana przez kobietę i mieszała się z dubstepowymi wstawkami"
"Cześć, poszukuję piosenki Eminema (lub kolesia, który ma podobny głos). Nie znam teledysku, ponieważ usłyszałam kawałek, stojąc przed sklepem, a jak tam wparowałam, to akurat się skończył"
może Eclipz feat FatRat Da Czar and Dan Johns - Whole Army
czasem wydaję mi się że głos podobny do Eminema we wstawkach
Witam, dzisiaj podczas zakupów w Cropp Town usłyszałem rewelacyjną piosenkę, nie wiem dlaczego nie spytałem sprzedawcy co to za tytuł i teraz za to cierpię i już nie mam pomysłów na poszukiwania. Nie umiem określić rodzaju muzyki jaki to był ale wokal był kobiecy i miała bardzo ostre elektryczne wstawki co jakiś czas coś jak
Odpowiedzi
Zajrzyj tutaj:
http://www.youtube.com/user/DonMacioS/videos?view=1
Sa tam dwie listy utworow ze sklepow CROPP -- moze poznasz.
taka babka śpiewa
może Delta Heavy - Get By?
może Eclipz feat FatRat Da Czar and Dan Johns - Whole Army
czasem wydaję mi się że głos podobny do Eminema we wstawkach
dzisiaj podczas zakupów w Cropp Town usłyszałem rewelacyjną piosenkę, nie wiem dlaczego nie spytałem sprzedawcy co to za tytuł i teraz za to cierpię i już nie mam pomysłów na poszukiwania. Nie umiem określić rodzaju muzyki jaki to był ale wokal był kobiecy i miała bardzo ostre elektryczne wstawki co jakiś czas coś jak
Jak macie jakieś propozycję będę zobowiązany.
Pozdrawiam