Hej, w sobotę widziałam w cropp town teledysk w którym dziewczyna tańczy w swoim pokoju, kolorowo wymalowana, blondynka, dziewczyna wyglądała dość młodo, ale nie pamiętam ani jednego słowa, tylko melodię, głos taki nieco podobny do prince'a. Jakby ktoś wiedział co to, to byłabym wdzięczna ;)
poszukuje piosenki którą ostatnio słyszałem zapamiętałem kawałek tekstu , który leci mniej więcej tak: new world, we are soldiers now this is the take over, we control the sound
7.01.13r. slyszalem cos w stylu dubstepu z dobrym bassem :) na teledysku byl jakis koles z afro. Wie ktos moze co to za piosenka?? bardzo jej potrzebuje!!!
Pomocy szukam piosenki którą ostatnio slyszalam w croppie tytul to bodajze: close ale nie jestem pewna. W teledysku tanczyl dziwny stwor. pozniej poszedl do klubu i tam na rurze tanczyla dziewczyna z taka twarza jak ON, nic wiecej nie wiem ale moze ktos sie orientuje ;))bylabym wdzieczna ;))
ja chyba poszukuję tego samego co szumi1733... dzisiaj byłem i szkoda że nie włączyłem jakiegoś trackID czy coś :/ w każdym razie to na pewno nie był Gold Dust :P taki dość mocny dubstep z naprawdę głębokim bassem :)
Szkoda, że nikt nie rozpoznał mojej piosenki. No, ale nic, trudno. Teraz poszukuję piosenki, którą, jak zwykle śpiewa m@&%#n i wiem, że w refrenie jest coś tam ...kill. Może ktoś pomoże i rozpozna? Mam nadzieję.
a teraz mam nadzieję, że pomogę paru osobom... wpis z 30.12.12 "gruby facet z wąsem, dubstep" = Skrillex- Bangarang, wpis z 29.12.12 "dużo kotów dubstep" = Delta Haevy - Hold you, ktoś jeszcze szukał góralskiego dubstepu = Goral- Kaczmareczka bądź Future Folk- Twarda skała ;)
a teraz mam nadzieję, że pomogę paru osobom... wpis z 30.12.12 "gruby facet z wąsem, dubstep" = Skrillex- Bangarang, wpis z 29.12.12 "dużo kotów dubstep" = Delta Haevy - Hold you, ktoś jeszcze szukał góralskiego dubstepu = Goral- Kaczmareczka bądź Future Folk- Twarda skała ;)
Poszukuję piosenki, która leciała dziś około 13-14 w Croppie w Arkadii, w stylu R'n'B, próbowałem rozpoznać TrackID co to za kawałek ale się nie udało. Piosenka w stylu Marvine'a Gaye'a.
Odpowiedzi
new world, we are soldiers now this is the take over, we control the sound
http://www.youtube.com/playlist?list=PLi9AWdiuny4Vvln6Mw0lD17Z1G_46-O8W
Zapraszam!!
http://www.youtube.com/playlist?list=PLi9AWdiuny4Vvln6Mw0lD17Z1G_46-O8W
Zapraszam!!