Witajcie ;) Ja poszukuje kilku piosenek z ostatnich kilku zajęć Magdy: 1) ala taniec brzucha (może ktoś kojarzy) 2) w tekście jest coś podobnego do "yuma yuma"
Jeszcze w sumie poszukuję dwóch dodatkowych: 1)w układzie następują ruchy rękoma na początku na ramiona, krzyżem na ramiona, na biodra, krzyżem na biodra, na ramiona i ponad głową w tekście jest coś podobnego do suendo/ seuene/ siempre. Tak mi się kojarzy. 2)Jest to piosenka do pierwszego, nowego układu Michała.
@MsRey92 : dokładnie też szukam tych 2óch piosenek:) wcześniej już pytałam o tą z rękami co się krzyżują, w tej piosence coś jest typu "me gustaa" .. no nic, Magdy się zapytam jutro :)
Odpowiedzi
a i jeszcze kolejna: szybka, w refrenie [?] jest: oooijoj ooo jooooj seniorita [czy jakoś tak] koleś śpiewa
1) ala taniec brzucha (może ktoś kojarzy)
2) w tekście jest coś podobnego do "yuma yuma"
Pozdrawiam ;)
pewnie chodzi Ci o:
W takim razie do odnalezienia została jeszcze "yuma yuma" ;)
1)w układzie następują ruchy rękoma na początku na ramiona, krzyżem na ramiona, na biodra, krzyżem na biodra, na ramiona i ponad głową w tekście jest coś podobnego do suendo/ seuene/ siempre. Tak mi się kojarzy.
2)Jest to piosenka do pierwszego, nowego układu Michała.
dokładnie też szukam tych 2óch piosenek:) wcześniej już pytałam o tą z rękami co się krzyżują, w tej piosence coś jest typu "me gustaa" .. no nic, Magdy się zapytam jutro :)
W takim razie jak się dowiesz to prosze o informacje ;) Pozdrawiam
a ost to coś w stylu : "quando/cuando me gustas "