Muzyka z serialu
Ukryta miłość, rozpoczęcie
Proszę o pomoc: Jaki tytuł nosi piosenka z serialu "ukryta miłość" (oryginalny tytuł: "Refugio para el amor"), słychać ta piosenkę jak zaczyna się serial, a serial jest emitowany na TV4 o 17;00. Proszę o pomoc i z góry dziękuję;)
Zmieniony przez Pawmaster
Najlepsze odpowiedzi
-
-
dziękuję że pomogliście mi znaleść tytuł tej piosenki ona wiele dla mnie znaczy ona jest śliczna i jeszcze raz ogromnie dziękuję że mi pomogliście♥
-
dla mnie jest bardzo z@&%#$@&y:P od lat nie widziałam tak fajniej telenoweli...:) no oprócz zakazanego uczucia i jeszcze paru innych ale ta pobija ich na głowe:)
-
chodzi mi o melodie z odcinka 64 w 28 minucie tu jest link:[link:serial-ukryta-milosc.blogspot.com] nie wiem co to za melodia prosze o pomoc
-
ta piosenke spiewaja glowni aktorzy czyli lusjana i rodrigo. jet swietny ten serial leoszego nie ma
-
czy zna ktoś melodia z odc 139 która leci podczas otwierania Myjni Violety ? proszę bardzo o odpowiedź
-
ten serial jest świetny :*** tylko szkoda że koniec taki że Patricio umrze. :( ale pozatym super
-
jest najlepszy ze wszystkich które oglądałam a piosenka po prostu nie mam słów jak to opisać jakie jest wasze zdanie? I LOVE YOU UKRYTA MIŁOŚĆ♥♥♥♥♥
-
nie znam lepszej telenoweli od ukrytej miłości !! a ten nowy serial to fajny jest czy przeciętny ???
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi