Poszukuję nutki,którą śpiewa facet z grzywką na bok,w ciemnych okularach,skórzanej kurtce.Teledysk jest w podziemnych parkingu.Pokazani są ukraińscy piłkarze w garniturach,np.Voronin.Grają w pilke.
W tej nutce Irakliego bardzo podobają mi się dźwięki żywcem wzięte ze stadionów piłkarskich. Wsłuchaj się a usłyszysz kibiców :D W pozytywnym tego słowa znaczeniu :)
witam, szukam piosenki, którą słyszałem kilka dni temu na russian music box, piosenka spokojna której tytuł to było chyba imie żeńske - "liviera" albo coś w tym stylu....
geronimo636 tak jasne znam Tansje Pawali tylko nie widziałam tej nutki. Jakoś przegapiłam. Najbardziej znana jest jej piosenka śpiewana w duecie z Michajłovem pt "Adpusti"
Dziś na Russian Music Box oglądałam świetny kawałek , wykonuje młoda kobieta blondyna oczywiście po rosyjsku , często powtarzała słowo koszka , w teledysku leżała na aucie i rozcierała błoto , gdy szła dookoła niej była czerwona chusta , bardzo dużo się tam działo , zna ktoś ?
Odpowiedzi
To Irakli z piosenką pt "Ja ciebya lublu"
Ta piosenka która chodziła mi po głowie !!!
może obiło się Pani o uszy ;]
zapewne chodzi ci o nutkę Afrodyty pt "Walera"
tak jasne znam Tansje Pawali tylko nie widziałam tej nutki. Jakoś przegapiłam.
Najbardziej znana jest jej piosenka śpiewana w duecie z Michajłovem pt "Adpusti"
polecam obejrzeć :D
proszę :)