perykles Jeśli chodzi o nutki które wkleiłeś to stanowczo wolę słuchać niż oglądać :) Wszystkie trzy :) Bo jak można siedzieć pomiędzy dwoma pięknymi kobietami a śpiewać do trzeciej? (Tego nigdy nie zrozumiem nawet w amerykańskich klipach mnie to razi). Poza tym jeszcze sporo pracy przed nimi bo kraj ten musi się jeszcze nauczyć jak robić dobre klipy. Ale nutki wpadające w ucho łatwo-przyswajalne, melodyjne i przyjemnie egzotyczne :) Wielkie dzięki :)
Giulietta Sergio Mendes - Magalenha - Afryka nie może wyprzeć się tej piosenki! Odejdźcie od monitora albo zamknijcie oczy na chwilkę i puśćcie ją sobie a zobaczycie Serengeti i zwierzęta na sawannie. Jiya ho Bihar - dla mnie to real Dzięki wielkie!
perykles, fajne połączenie hip-hopu/R'n'B z bałkańską muzyką, facetom napewno te piosenki bardzo się podobają :D. ewoczek, nie wiem czy ta piosenka ma coś z Afryki oprócz wpływów, ale autor jak najbardziej Brazylijczyk, a gatunek samba.
Giulietta Ja tam słyszę Afrykę. Naprawdę! Mów sobie co chcesz :) We wszystkim pewnie masz i rację bo znasz pochodzenie piosenki piosenkarza i całą historię :) Ja mam skojarzenia z sawanną i tyle.
zuzzi Zakochałam się w tej nutce :) fajnie że tobie też się spodobała :) Maksim ma większość piosenek spokojnych, takich melodyjnych ballad ta trochę odbiega od standardu :) Lubię Maksim ale tę nutkę lubię szczególnie.
Odpowiedzi
Jeśli chodzi o nutki które wkleiłeś to stanowczo wolę słuchać niż oglądać :) Wszystkie trzy :) Bo jak można siedzieć pomiędzy dwoma pięknymi kobietami a śpiewać do trzeciej? (Tego nigdy nie zrozumiem nawet w amerykańskich klipach mnie to razi). Poza tym jeszcze sporo pracy przed nimi bo kraj ten musi się jeszcze nauczyć jak robić dobre klipy.
Ale nutki wpadające w ucho łatwo-przyswajalne, melodyjne i przyjemnie egzotyczne :) Wielkie dzięki :)
Sergio Mendes - Magalenha - Afryka nie może wyprzeć się tej piosenki! Odejdźcie od monitora albo zamknijcie oczy na chwilkę i puśćcie ją sobie a zobaczycie Serengeti i zwierzęta na sawannie.
Jiya ho Bihar - dla mnie to real
Dzięki wielkie!
Tarkan jest genialny! jak zawsze...
cudne jest to tibiribi :)
ewoczek, nie wiem czy ta piosenka ma coś z Afryki oprócz wpływów, ale autor jak najbardziej Brazylijczyk, a gatunek samba.
Rumunia niedaleko od Bałkanów, więc parę nutek.
Tych, kiedy jeszcze śpiewało się po rumuńsku.
Nie pamiętam czy ta piosenka była już dodawana.
Co do tej piosenki tylko podejrzewam, że jest z Rumunii, nie mogłam nic znaleźć ich temat.
Rumuńska po hiszpańsku.
I na koniec piosenka z Grecji.
Michel Telo – Vida bela vida
Gustavo Lima :)
Shakira i Rene
Xtreme – te extrano
Prince Royce
i na sam koniec Don Omar (nie widziałam tu tej piosenki jak jest to przepraszam ) xD
Gustawo jest odlotowy! Dzięki.
a wykonanie tej starej piosenki przez Princa Royce też mi się podoba!
Ja tam słyszę Afrykę. Naprawdę! Mów sobie co chcesz :) We wszystkim pewnie masz i rację bo znasz pochodzenie piosenki piosenkarza i całą historię :) Ja mam skojarzenia z sawanną i tyle.
Hiszpania & Rosja :-)
:)
po prostu dzięki :)
Zakochałam się w tej nutce :)
fajnie że tobie też się spodobała :)
Maksim ma większość piosenek spokojnych, takich melodyjnych ballad ta trochę odbiega od standardu :) Lubię Maksim ale tę nutkę lubię szczególnie.