poszukuję piosenki, która ma w refrenie Danca Kudur i od razu chciałabym zaznaczyć, że nie chodzi mi o piosenkę "Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo!" Będe wdzięczna za pomoc:)
to sie nazywa zumba he zumba ha a pozatym no to ja prowadze zumbe i bardzo poecam piosenke hella decale,daddy yake-lovumba oraz daddy yake-rompe:) super a jeśli chodzi o polskie piosenkii to bardzo polecam piosenkę boska:) jest szybka i fajnna:) polecam i pozdrawiam:) Instructor Zumby-Kinga:)
Witam! Poszukuję piosenki z zajęć zumby, którą zawsze zaczynamy zajęcia. Na poczatku jest bardzo wolna i śpiewa ją mężczyzna, cos jakby 'la musica sera' albo 'la musica quera'. Potem staje się ona bardzo szybka i śpiewa kobieta, cos jakby w pewnym momencie śpiewa'que samba' czy 'le samba'u. Mam nadzieję, że ktos z Was zna tę piosenkę :-) Z góry dziękuję za pomoc!
hej, a my na zumbie mamy atak na brzuch i ostatnio cwiczymy do utworu, ktory jest bardzo szybki i ma tekst w stylu: kulukuluku kulukuluku kulukuluku na na na.. albo kurukuruku kurukuruku.. bardziej mi hindusko brzmi niż latynosko, ale kto wie? może kojarzycie?
a przy okazji, ktoś tu kiedyś szukał piosenki z Shake - my tanczymy do:
Dziewczyny pomocy! Na ostatnich zajęciach zumby juz pod koniec ćwiczyłyśmy do wolnej piosenki. Były tam słowa: yo te quiero he ye ye(albo no te quiero- nie jestem pewna).
Odpowiedzi
a pozatym no to ja prowadze zumbe i bardzo poecam piosenke hella decale,daddy yake-lovumba oraz daddy yake-rompe:) super a jeśli chodzi o polskie piosenkii to bardzo polecam piosenkę boska:) jest szybka i fajnna:) polecam i pozdrawiam:)
Instructor Zumby-Kinga:)
a my na zumbie mamy atak na brzuch i ostatnio cwiczymy do utworu, ktory jest bardzo szybki i ma tekst w stylu: kulukuluku kulukuluku kulukuluku na na na.. albo kurukuruku kurukuruku.. bardziej mi hindusko brzmi niż latynosko, ale kto wie? może kojarzycie?
a przy okazji, ktoś tu kiedyś szukał piosenki z Shake - my tanczymy do: