to co pamiętam jeszcze to ... Marta Jaczyńska „Jadźka” : Madonna -Material girl Kuba Werel : Prince - Purple Rain Martyna Gogołkiewicz : Eva Cassidy - Blues in the night Michał Sikora : Elton John - Can You Feel The Love Tonight Joanna Słomiec : Amy Winehouse- Rehab Kamil : Jessie J - Who You Are Wioleta Kowalczyk (Estrella) : Within Temptation - Angels Magda Adamiak : Whitney Houston-Saving All My Love for You Bożena Mazur : Toto - Hold the Line Krystian Maliszewski : The Doors - People Are Strange Ali Al- Ani : India Arie-Ready For Love Marta Butryn: Aretha Franklin - You make me feel like Ralph Kamiński : Norah Jones - Don't Know Why
kasia220112 też szukam tej pisoenki i nie moge znaleźć !!!! Tam jest It's so pretty you are so pretty .... po występie Joanny Słomiec !!!POMÓŻCIE. Na początku myślałem, że to The Ting Tings ale chyba jednak nie :(
chodzi mi o piosenkę z dzisiejszego odcinka która leciała w tle podczas prezentacji 16 letniej bodajże Neli Marczewski ze Szwecji która śpiewała Janis Joplin
Odpowiedzi
Within Temptation - Angels
Jedyne co usłyszałam to słowa "so pretty". Pomożecie?
Marta Jaczyńska „Jadźka” : Madonna -Material girl
Kuba Werel : Prince - Purple Rain
Martyna Gogołkiewicz : Eva Cassidy - Blues in the night
Michał Sikora : Elton John - Can You Feel The Love Tonight
Joanna Słomiec : Amy Winehouse- Rehab
Kamil : Jessie J - Who You Are
Wioleta Kowalczyk (Estrella) : Within Temptation - Angels
Magda Adamiak : Whitney Houston-Saving All My Love for You
Bożena Mazur : Toto - Hold the Line
Krystian Maliszewski : The Doors - People Are Strange
Ali Al- Ani : India Arie-Ready For Love
Marta Butryn: Aretha Franklin - You make me feel like
Ralph Kamiński : Norah Jones - Don't Know Why
Jeśli ktoś jest zainteresowany;) to jeszcze wcześniej na samym początku programu była Florence And The Machine - Shake It Out
Po występie Jadźki: Czesław Śpiewa - Krucha Blondynka