A ja szukam piosenki też z Zumby ale raczej takiej spokojniejszej, choć nie na zakończenie. Z tekstu tylko pamiętam kilka wyrazów: "Come to me, bl ble ble that's no more, oh no, no, no. i potem coś też z no more i coś w rodzaju talk to me. Ale pewna nie jestem> Wiem, że to niewiele, ale może ktoś coś skojarzy.
Witam! Szukam piosenki z zajęć zumby, piosenkę śpiewa mężczyzna na początku jest wolna(w refrenie) później trochę szybsza tzn. rap. Oprócz słowa "perfumo" lub jakoś tak nie bardzo mi coś zapadło w pamięć niestety... Zna ktoś?
"Witam! Szukam piosenki z zajęć zumby, piosenkę śpiewa mężczyzna na początku jest wolna(w refrenie) później trochę szybsza tzn. rap. Oprócz słowa "perfumo".."
Witam, poszukuje wolnej piosenki z rozciągania z zumby, w refrenie było coś w stylu: "a so je na mora". Może miał ktoś ją na swoich zajęciach? z gory baardzo dziekuje :)
Odpowiedzi
#1 - Daddy Yankee - Lovumba
#2 - Arash feat. Shaggy - Donya
pzdr
???
Nie mogę od pewnego czasu ich rozszyfrować :(
pzdr
to??;>
poszukuje wolnej piosenki z rozciągania z zumby, w refrenie było coś w stylu: "a so je na mora". Może miał ktoś ją na swoich zajęciach? z gory baardzo dziekuje :)