Ok, rozkminiam teraz to co powiedziałeś. PBCH wyglądało tak dla ciebie na ekranie tv czy też ktoś ci powiedział że te literki właśnie się tak czyta? Spójrz tutaj jest lista wykonawców na te właśnie literki. Może to widziałeś? [link:ru.tv]
Dzięki że jeszcze wróciłas do mojego wątku :P Niestety to dalej nie to :( Widzę ze jestem baaardzo problematyczny ;d Jak na coś wpadniesz to daj znać :) Ja będę polował na ten duet - może jeszcze będzie leciał na Russian Music Box
gość od duetu w Rosji nie ma wykonawcy który nie zrobiłby duetu z kimś innym, właśnie dlatego tak trudno mi to wpaść na pomysł :) np ta dziewczyna Bianka wykonuje piosenkę z gościem który się nazywa Irakli. proszę posłuchaj :)
witam juz nie raz tutaj szukałem nutek np. SuperMario i mam teraz 3 teledyski z których mam wypisane główne 'cechy' 1.Młoda piosenkarka która w ubraniu wchodzi do wanny i tak jakby w niej przysypia i sni o koncercie i potem jedzie rowerkiem aha i jak pokazywali tytuł to pisało jakby 'lera lera' 2.Raper w miare podobny do Stachurskiego w teledysku występuje starsza kobieta a potem laska biorąca prysznic, on chyba trzecią zwrote w teledysku na białym tle spiewa 3.Koles którego w pierwszej chwili pomyliłem z Ivanem Komarenką, śpiewa jakby 'sztanusta ciebia' a w teledysku odchodzi od niego kobieta..
Odpowiedzi
A ja ściągam także tutaj:
[link:chomikuj.pl]
sorki :) Zapomniałam po prostu :(
Zaraz coś poszukam.
PBCH wyglądało tak dla ciebie na ekranie tv czy też ktoś ci powiedział że te literki właśnie się tak czyta?
Spójrz tutaj jest lista wykonawców na te właśnie literki. Może to widziałeś?
[link:ru.tv]
zobacz:
w Rosji nie ma wykonawcy który nie zrobiłby duetu z kimś innym, właśnie dlatego tak trudno mi to wpaść na pomysł :) np ta dziewczyna Bianka wykonuje piosenkę z gościem który się nazywa Irakli.
proszę posłuchaj :)
Ale to jeszcze nie to... Dzięki za zaangażowanie :)
Po wpisaniu oryginalnych nazw znajdziecie ich na tekstowo.pl
A powiedz czy piosenka była spokojna czy to raczej skoczna nutka?
1.Młoda piosenkarka która w ubraniu wchodzi do wanny i tak jakby w niej przysypia i sni o koncercie i potem jedzie rowerkiem aha i jak pokazywali tytuł to pisało jakby 'lera lera'
2.Raper w miare podobny do Stachurskiego w teledysku występuje starsza kobieta a potem laska biorąca prysznic, on chyba trzecią zwrote w teledysku na białym tle
spiewa
3.Koles którego w pierwszej chwili pomyliłem z Ivanem Komarenką, śpiewa jakby
'sztanusta ciebia' a w teledysku odchodzi od niego kobieta..
Bardzo licze na Waszą pomoc
proszę :)