Szukam piosenki dość starej śpiewa ją m@&%#n jadący limuzyną z dziewczynami. Gość chyba ma okulary, kapelusz na sobie i biały garnitur...chyba. Piosenka często nawet leci w radiu, wiem że słychać keyboard. Proszę o pomoc! Propozycje mile widziane!
Nie wiem, czy myślimy o tej samej piosence. Mam ją w głowie, tylko bardzo głęboko na razie niestety.
Napiszę co pamiętam z tego teledysku. To był dosyć gruby m@&%#n, miał raczej jasny albo biały garnitur, z tego co pamiętam miał także złote łańcuchy i palił cygaro. Obok siedziały dziewczyny, był to taki trochę rodzaj imprezy w samochodzie, z tym że on cały czas śpiewał. Jechali przez miasto. Piosenka była onego czasu bardzo znana. Czy o tym samym myślimy? Jeśli tak, to może komuś coś więcej podpowie, to co dopisałam.
@ Konmaj "Gość" nie odpowiedział mi czy jestem dobrze ukierunkowana co do tego teledysku, ale jeśli tak to bardziej pod hip-hop niż jazz. Jeśli to to o czym myślę, to była to popularna piosenka. Nie wiem jednak, czy myślę o tej samej co pytający.
szukajmy dalej! a znacie urywek tekstu chociaż? podobne do: Can i only bust it if the world gone crazy (wiem że to nie ma sensu ale chociaż coś pod to)
Taki mi się coś majaczy w głowie, że on miał w nazwie coś Young albo Junior. Ale może mi się źle wydaje. Przesłuchałam już z 500 i jej nie znalazłam. Ale walczę dalej:) Najgorsze jest to, że ten teledysk widziałam z miesiąc temu, a szukałam zupełnie czegoś innego i w ogóle nie zarejestrowałam w pamięci autora.
Nie nie, to był gruby facet w limuzynie. To nuta z lat 80/90. Była bardzo znana i jest znana, tylko mamy jakąś "pomroczność jasną". To był gruby m@&%#n i śpiewał w limuzynie. Heh... to była znana piosenka i wpadająca w ucho. Przynajmniej tak mi się kojarzy po opisie pytania. Ale pytający też to tak kojarzy. To raczej był wczesny rap, nie przegadany tylko śpiewny, że tak to określę. Facet w białym (chyba garnitur) gruby siedzi w limuzynie, obok dziewczyny i limuzyna była chyba też biała (ewentualnie czarna, a on na biało) miał laskę i cygaro (chyba cygaro) laskę raczej tak. Była noc (z tego co mi się kojarzy). On w pewnym momencie wyszedł z limuzyny i śpiewa stojąc obok niej. Było ciemno i na ulicy stał przy samochodzie i śpiewał. To znana piosenka, ale za nic nie mogę jej namierzyć. I nie rytmy Bad Boys Blue.
Odpowiedzi
Napiszę co pamiętam z tego teledysku.
To był dosyć gruby m@&%#n, miał raczej jasny albo biały garnitur, z tego co pamiętam miał także złote łańcuchy i palił cygaro. Obok siedziały dziewczyny, był to taki trochę rodzaj imprezy w samochodzie, z tym że on cały czas śpiewał. Jechali przez miasto. Piosenka była onego czasu bardzo znana.
Czy o tym samym myślimy?
Jeśli tak, to może komuś coś więcej podpowie, to co dopisałam.
"Gość" nie odpowiedział mi czy jestem dobrze ukierunkowana co do tego teledysku, ale jeśli tak to bardziej pod hip-hop niż jazz.
Jeśli to to o czym myślę, to była to popularna piosenka. Nie wiem jednak, czy myślę o tej samej co pytający.
Najgorsze jest to, że ten teledysk widziałam z miesiąc temu, a szukałam zupełnie czegoś innego i w ogóle nie zarejestrowałam w pamięci autora.
Jest m@&%#n jadący w samochodzie:
M@&%#n w samochodzie z laskami, coś mi się przypomina... ciekaw jestem co to za piosenka.
Facet w białym (chyba garnitur) gruby siedzi w limuzynie, obok dziewczyny i limuzyna była chyba też biała (ewentualnie czarna, a on na biało) miał laskę i cygaro (chyba cygaro) laskę raczej tak. Była noc (z tego co mi się kojarzy). On w pewnym momencie wyszedł z limuzyny i śpiewa stojąc obok niej. Było ciemno i na ulicy stał przy samochodzie i śpiewał. To znana piosenka, ale za nic nie mogę jej namierzyć.
I nie rytmy Bad Boys Blue.