Instrumentalna piosenka z lat 80'
Witam,
Szukam dość starej piosenki z dzieciństwa. Kiedyś puszczał mi ją mój tato jeszcze na starym magnetofonie. Z tego względu zakładam że są to lata prawdopodobnie 80' ale nie daję głowy.
W piosence nie ma słów lub jeśli są to śpiewa kobieta i jest ich nie wiele.
Rytm dosyć wolny, spokojny. Piosenka wydaje się optymistyczna i odpowiednia dla dzieci (nie wiem czemu takie skojarzenie przychodzi mi do głowy)
Przy słuchaniu wydaje się jakby ktoś grał na cymbałkach lub dzwonkach. To mi najbardziej zapadło w pamięć.
Wiem, że to niewiele ale bardzo mi zależy. Pomóżcie!
Szukam dość starej piosenki z dzieciństwa. Kiedyś puszczał mi ją mój tato jeszcze na starym magnetofonie. Z tego względu zakładam że są to lata prawdopodobnie 80' ale nie daję głowy.
W piosence nie ma słów lub jeśli są to śpiewa kobieta i jest ich nie wiele.
Rytm dosyć wolny, spokojny. Piosenka wydaje się optymistyczna i odpowiednia dla dzieci (nie wiem czemu takie skojarzenie przychodzi mi do głowy)
Przy słuchaniu wydaje się jakby ktoś grał na cymbałkach lub dzwonkach. To mi najbardziej zapadło w pamięć.
Wiem, że to niewiele ale bardzo mi zależy. Pomóżcie!
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Bardzo klimatyczna piosenka.
Z góry dzięki :face-angel:
Tamta miała zupełnie inny klimat i tak jak mówiłam głównym dźwiękiem przewodnim jest gra na instrumencie, który sprawia wrażenie dzwonków albo cymbałków.
Kojarzy mi się jedynie z Mikiem Oldfieldem, jednak to nie jest wykonawca.
Pomóżcie! :face-smile:
Wkleję dwie, czy to będzie coś w takim klimacie właśnie?
ale potem doczytałam o cymbałkach...
Błagam kto może mi pomóc,szukam melodi z lat 80-siątych. Nico niej nie wiem,pamiętam tylko że zawsze leciała w nocy,na początku był głos ,który mówił;;; MUZYKA NOCĄ proszę, błagam pomóżcie. Pozdrawiam