Nie widziałam reklamy na TVNie, ale jeśli to jest ta sama piosenka, która pojawia się w tym zwiastunie to będzie to Pete Townshend - Let My Love Open the Door, chociaż można znaleźć też innych wykonawców i zespoły coverujące te piosenkę. Poza tym, jeśli reklama pojawia się na TVNie, to idę o zakład, że w prawym dolnym rogu pojawia się tytuł i wykonawca piosenki użytej w reklamie, ostatnimi czasy TVN zawsze tak robi, co zresztą bardzo mi się podoba :).
obawiam się, że nie o tę piosenkę chodziło osobie pytającej :) z takiego to powodu, że sama poszukuję tej piosenki... a i też udało mi się natknąć na tę piosenkę, którą zaproponował *MisTeeq
czyli poszukiwań ciąg dalszy! :( heh pozdrawiam! :face-smile:
MisTeeq niestety tytuł się nie pojawia na ekranie tv podczas emisji tej reklamy... gdyby się pojawiała tego pytania na forum by nie było... :face-smile:
Też próbuje odnaleść tą piosenkę, ale jak widać bez jakichkolwiek wyników... Próbowałam również znaleść ja poprzez wpisanie fragmentu tekstu i to też się na nic zdało . :face-plain: Ale nie trace nadziei :face-smile:
Odpowiedzi
z takiego to powodu, że sama poszukuję tej piosenki...
a i też udało mi się natknąć na tę piosenkę, którą zaproponował *MisTeeq
czyli poszukiwań ciąg dalszy! :( heh
pozdrawiam! :face-smile:
gdyby się pojawiała tego pytania na forum by nie było... :face-smile:
(a i chyba nie w prawym a lewym dolnym rogu :) )
A teraz pytanie odnosnie reklamy tego filmu na tvn wie ktos co to za piosenka ?
Próbowałam również znaleść ja poprzez wpisanie fragmentu tekstu i to też się na nic zdało . :face-plain:
Ale nie trace nadziei :face-smile:
Wpiszcie na youtube : September by. Earth, Wind and Fire
pozdrawiam ;) :face-smile:
a tu macie link gdybyście nie mogli znaleść :)
Pozdrawiam :*