To nie Liniolel Richi. Przecież to śpiewa kobieta ;|| Jak u Was dziewczyny? Bo ja przeszukałam wszystko i nic. Przeczytałam nawet wszystkie teksty piosenek Gwen Stefani i Ashley Simson. JEDNO WIELKIE Z E R O. Co to w ogóle może być za piosenkarka? macie jakieś pomysły?
słuchajcie. słuchając radia RMF MAXXX pojawia się tam dziś często reklama gazety 'MISS' z dołączonym kalendarzem. i znów ta piosenka, hello hello hello.
słuchałam tej piosenki,ja nie zbyt umiem pisać wyrazy tak jak się je wymawia ale to leciało jakoś tak:,,Hellow,hellow,thysys me on thu now".Tak ona śpiewała.
moze http://pl.youtube.com/watch?v=rzAG8JaESrw nie krzyczcie tylko hehe jak nie ta bo nie przypominam sobie tej rreklamy i sie zastaawialam wlasciwie jakiego twista czy wam chodzi o jogurt picie czy o cos innego
dalam to bo ktos napisal ",Hellow,hellow,thysys me on thu now".Tak ona śpiewała.a to mi sie troche kojaryz y tzm co ten ktos tu napisal , to jest troche bez sensu ale sylaby by sie zgadzaly wiec moze ta heh?
Ja napisałam to Hellow,hellow,thysys me on thu now". tylko przydała by się osoba która by to na angelski napisał. Chodzimi o to że np.mówi się jes a pisze yes
Odpowiedzi
Jak u Was dziewczyny? Bo ja przeszukałam wszystko i nic. Przeczytałam nawet wszystkie teksty piosenek Gwen Stefani i Ashley Simson. JEDNO WIELKIE Z E R O. Co to w ogóle może być za piosenkarka? macie jakieś pomysły?
i znów ta piosenka, hello hello hello.
szukałam wszędzie i nic ;( HELP :(
choleraaa gdzieś ona musi być ! chociaż kawałek !
Chodzimi o to że np.mówi się jes a pisze yes
"Hello Hello this is me on you now"
tego "you" nie jestem pewna..