Proszę was o podjęcie się pomocy w tym temacie z góry dzięki !!!!
SSteczek432
Użytkownik
Cześć wszystkim , proszę was o podanie wszystkich kawałków z filmu (Krwawy Sport)
Cały film jest na Youtube . Zależy mi na kawałkach z tego filmu chciałbym przełamać stereotyp że młodzież słucha tylko techno itp. gatunki muzyki. Zresztą od długiego czasu ciągnie mnie w stronę takich łagodnych piosenek , jeśli jest ktoś chętny aby mi pomóc proszę pisać w tym temacie .
Każda pomoc jest przydatna !
A i ps. jeśli znacie podobne kawałki które lecą w tym filmie to proszę umieszczać w tym temacie nagrodzę je .
Pozdrawiam Serdecznie i z góry dziękuję !
Jeśli ma ktoś dostęp do linków z tymi kawałkami aby pobrać to umieszczajcie je w tym temacie .
Cały film jest na Youtube . Zależy mi na kawałkach z tego filmu chciałbym przełamać stereotyp że młodzież słucha tylko techno itp. gatunki muzyki. Zresztą od długiego czasu ciągnie mnie w stronę takich łagodnych piosenek , jeśli jest ktoś chętny aby mi pomóc proszę pisać w tym temacie .
Każda pomoc jest przydatna !
A i ps. jeśli znacie podobne kawałki które lecą w tym filmie to proszę umieszczać w tym temacie nagrodzę je .
Pozdrawiam Serdecznie i z góry dziękuję !
Jeśli ma ktoś dostęp do linków z tymi kawałkami aby pobrać to umieszczajcie je w tym temacie .
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
MUZYKA: Paul Hertzog
ROK PRODUKCJI: 1988
WYTWÓRNIA: Sil (EDEL)
CZAS TRWANIA: 41:17 min.
01. FIGHT TO SURVIVE
02. KUMITE
03. FATHER AND SON (TRAINING)
04. THE TREE & THE SWORD
05. CHONG LI KILLS
06. ON MY OWN ALONE
07. THE SECOND DAY
08. THE MORNING AFTER
09. PREPERATION
10. DIM MAK
11. POWDER
12. TRIUMPH
[link:film.org.pl]
Ale trudno złapać w necie całą track listę .