Szukam piosenek, które zostały wykorzystane w serialu 'Piękni', szczególnie interesują mnie utwory z 7 odcinka (wyemitowany w czwartek, 3.07.2008). Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
na pewno ta piosenka była w serialu ? nigdzie nie mogę jej znaleźć ;P ja wiem jedynie, że piosenka, która leci na początku każdego odcinka nosi tytuł 'Until the world', a wykonuje ją zespół The Afters. jeśli ktoś będzie znał jeszcze jakieś tytuły to proszę o ich zamieszczenie, z góry dzięki :)
tez kocham ten serial dołaczam sie do petycji:))))szczególnie jestm zafascynowana rolą Chrisa szkoda ze jutro jest ostatni odcinek:(((((jak ktops bedize chciał pogadac to moje gg4592689
Jestem za!!! ten serial jest jedynym serialem którego nie opuszczam, uwielbiam go!!! mogą od razu zacząć puszczać jeszcze raz tą serię bo z tego co pamiętam to początki opuściłam niestety :/
Odpowiedzi
ja wiem jedynie, że piosenka, która leci na początku każdego odcinka nosi tytuł 'Until the world', a wykonuje ją zespół The Afters.
jeśli ktoś będzie znał jeszcze jakieś tytuły to proszę o ich zamieszczenie, z góry dzięki :)
Uwielbiam ten serial ;)
Jak coś znajdę to dam znać ;):)
NIE moga go zniesc! Pewnie dadza jakich nudny film :(
Szkoda ;(