a z rockowych to polecam kawałki Perfectu np. całkiem inny kraj, no i oczywiście ballady rockowe: nie płacz ewka, kiedy wołam wiatr-wołam Ciebie, kołysanka dla nieznajomej. Obowiązkowo dżem (choć to bardziej blues może)- do kołyski, list do m, w życiu piękne są tylko chwile...dużo:D a jeśli ostrzejszy rock (bo może i o to Ci chodziło;p) to Red Hot Hili Peppers np. otherside, torture me, californication (bombowe:D), I could die for you. happysad - to koniec coma-sierpień Mr. Zoob- mój jest tek kawałek podłogi, nieameryka Danzing- np. twist of cain Disturbed - Down With The Sickness
dzieki wielkie :) nom własnie cos w tym stylu tylko wole angielskie piosenki ;] jak ktos zna jeszcze inne rockowe piosenki (albo metalowe) to mozecie napisac - bede wdzieczna
Polecam Ci takie zespoły jak Nickelback i Linkin Park ( To niby nie jest do końca rock, ale cos w tym kierunku ;P) Większość ich kawałków jest fajnaaa ;P Jutro jak będę mieć więcej czasu to Ci podam konkretne tyuły i jeszcze innch wykonawcow :P Paa;*
KoRn -Metallica -Slipknot -Marilyn Manson -Nirvana -Red Hot Chilli Peppers -Green Day -Anathema -Purcupine Tree -Papa Roach -Bad Religion -Drowning Pool -Disturbed -System of A Down -Nine Inch Nails -Opeth -Behemoth -Dimmu Borgir -Amy Lee
A z lagodniejszych klimatów to Panic at the disco czy Nickelback.
Jonas Brothers - Sos The Offspring - Pretty fly Gob - I hear you calling Maroon 5 - This love Coldplay - violet hill Boy Kill Boy - Civil sin *** My Chemical Romance Green Day Nickelback Linkin Park u2 Fall Out Boy Jak już mówiłam . . ;)
Skoro piszecie tu o muzyce to może ktoś wie na temat rokowo metalowe ballady śpiewanej przez kobietę dość sławna ta piosenka stara chyba i nie znam tytułu, byłabym wdzięczna za pomoc :)
coma, coma i jeszcze raz coma sierpien, listopad, ale najlepsze jednak to: - daleka droga do domu - leszek zukowski - system ( boska!) - nie wierze skurwysynom ;)
Odpowiedzi
a z rockowych to polecam kawałki Perfectu np. całkiem inny kraj, no i oczywiście ballady rockowe: nie płacz ewka, kiedy wołam wiatr-wołam Ciebie, kołysanka dla nieznajomej. Obowiązkowo dżem (choć to bardziej blues może)- do kołyski, list do m, w życiu piękne są tylko chwile...dużo:D a jeśli ostrzejszy rock (bo może i o to Ci chodziło;p) to Red Hot Hili Peppers np. otherside, torture me, californication (bombowe:D), I could die for you.
happysad - to koniec
coma-sierpień
Mr. Zoob- mój jest tek kawałek podłogi, nieameryka
Danzing- np. twist of cain
Disturbed - Down With The Sickness
pozderka;)
Paa;*
-Metallica
-Slipknot
-Marilyn Manson
-Nirvana
-Red Hot Chilli Peppers
-Green Day
-Anathema
-Purcupine Tree
-Papa Roach
-Bad Religion
-Drowning Pool
-Disturbed
-System of A Down
-Nine Inch Nails
-Opeth
-Behemoth
-Dimmu Borgir
-Amy Lee
A z lagodniejszych klimatów to Panic at the disco czy Nickelback.
Pozdrawiam !
The Offspring - Pretty fly
Gob - I hear you calling
Maroon 5 - This love
Coldplay - violet hill
Boy Kill Boy - Civil sin
My Chemical Romance
Green Day
Nickelback
Linkin Park
u2
Fall Out Boy