rosyjska piosenka disco, dance, house!!! pomocy!!!
Gość
Gość
Cześć! Czy ktoś będzie w stanie mi pomóc? Około tygodnia temu na muzycznym rosyjskim kanale RU TV widziałem fajny klip z piosenką, która bardzo wpadła mi w ucho. Był w niej przyjemny beat, teledysk był animowany (kalejdoskopowe motywy, wyrastające budynki, w tle powielanie sylwetki tańczącej piosenkarki), a piosenkarka była chyba brunetką - w refrenie śpiewała coś w rodzaju "heat me on", "keep me on" czy coś podobnego możliwe, że to było po rosyjsku, ale podobnie brzmiało do tych angielskich wyrażeń. Niestety nie czytam po rosyjsku, więc wykonawca i tytuł umknęły mi mimowolnie :( Bardzo proszę o pomoc, bo od tygodnia siedzę na youtubie i bez skutku staram się ją odnaleźć :/ Dla zobrazowania klimatu teledysku można zajrzeć na te piosenki w podobnym klimacie...
Pobieranie danych...
Pobieranie danych...
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Na razie dam ci link do piosenki w podobnym klimacie
proszę Karina Krit piosenka "Maja Maskwa"
W oczekiwaniu na wynik poszukiwań odeślę Cię do naszego małego forum tutaj na rozpoznajemy.pl. Wpisz ru.tv i poszukaj nas. Odsłuchaj niektóre piosenki może ci coś wpadnie w ucho. Ludzie tutaj mają różnorodne upodobania.
A ja przesyłam ci Glukozę (choć jestem pewna, że to nie to o ci chodzi) z piosenką "Kak w dziectwie" czyli "Jak w dzieciństwie".
Czy pamiętasz może żeby podczas teledysku w lewym górnym rogu pojawiał się kolorowy napis dużymi literami? Bo jeśli tak to kiepsko to widzę. To oznacza, że mamy doczynienia z NIEZABUDKĄ czyli video ma więcej niż 10 lat i nie ma go już w spisie na Ru.tv. No i nie mam na razie pojęcia jak szukać niezabudek.
Jeśli kiedykolwiek znajdziesz ten utwór to polecam się życzliwej pamięci.
Pozdro Ewa
To dobrze, że nie było kolorowego napisu w lewym górnym rogu. Niestety nadal jestem w tzw kropce bo nic mi się nie kojarzy. Zagiąłeś mnie. Naprawdę. Ale szukam dalej.
Pozwolisz że podeślę ci piosenkę, którą bardzo lubię. Może tobie również się spodoba. Nutka typowo do tańca. Śpiewa Vlad Sokolovsky tytuł "Do niebies" czyli Do nieba
Proszę link:
No i ambicja mi nie pozwala się poddać.
Zaglądam tu patrząc czy znalazłeś pierwszy...
Nie ma nic dla mnie :face-crying:
a czesto ta kobieta spiewala chyba słowo " nova"padaszty czy cos takiego :)