cześć . pomóżcie mi proszę rozpoznać pewną piosenkę.. leciała w ycd w ostatnim odcinku. wtedy Alisa odpadła i przypominali jej przygodę w programie. pomożcie.:face-sad::face-crying:
cześć . pomóżcie mi proszę rozpoznać pewną piosenkę.. leciała w ycd w ostatnim odcinku. wtedy Alisa odpadła i przypominali jej przygodę w programie. pomożcie.:face-sad::face-crying:
Szukam piosenki, pojawiła się przed chwilą gdzy dominik opowiadał o sobie, znam ja ale nie moge przypomniec sobbie co to jest. Blagam pomóżcie! koleś spiewał: you have such a beauty smile...
Odpowiedzi
leciała w ycd w ostatnim odcinku. wtedy Alisa odpadła i przypominali jej przygodę w programie.
pomożcie.:face-sad::face-crying:
leciała w ycd w ostatnim odcinku. wtedy Alisa odpadła i przypominali jej przygodę w programie.
pioseneczka zaczyna się dokładnie w czasie 21min49 s filmiku słychać ją w tle Powiedzcie PROOSZĘ co to za kawałek
podajcie tytuł tej piosenki z powyzszego linku ( solowka dominika) z gory dzieki