Szukam fajnych remixów starych piosenek. Proszę o wpisywanie waszych typów. Ostatnio zainteresowały mnie remixy takie jak: Placebo - Every you every me(Mr. Bronkz), Spiker feat. Luniz - Crazy 4 your love(2-3 Grooverz).
Polecam następujące kawałki: -Andrew Spencer And The Vamprockers - Zombie(2-4 Grooves Remix) -Walking in Memphis (Mike De Villes Club Rmx)- Master Blaster Feat Rachel Hiewwww -You Drive Me Crazy Reload (Groovin Blaster 2008 Remake) -Sweet Dreams 2005 (Tech-House)- Flash! -Max Farenthide vs DJ Hubertuse - Hard To Say I'm Sorry -Coco Jumbo 2007- Club Gangsters Remix -Lambada (Extended Remix)- Aycan -Majorka (Club Mix)- Mr Bronkz Pres. Bronkz Brothers -Backseat of Your Cadillac (2005 New Dance Mix)- C.C. Catch -Bailando (Club Mix)- Disco Bee -Wesele`99 (DJ Sylvestro Remix) -Medytacja Wiejskiego Listonosza (Techhouse Remix)- Exdance -Hej szalała szalała (REMIX) -KACZUCHY (Alchemist Project Rmx) Jest tego naprawdęęę dużooo... Polecam te kawałki... Gdybyś miał problemy z pobraniem służę pomocą, mam to wszystko na dysku :) Pozdrawiam!
Odpowiedzi
-Andrew Spencer And The Vamprockers - Zombie(2-4 Grooves Remix)
-Walking in Memphis (Mike De Villes Club Rmx)- Master Blaster Feat Rachel Hiewwww
-You Drive Me Crazy Reload (Groovin Blaster 2008 Remake)
-Sweet Dreams 2005 (Tech-House)- Flash!
-Max Farenthide vs DJ Hubertuse - Hard To Say I'm Sorry
-Coco Jumbo 2007- Club Gangsters Remix
-Lambada (Extended Remix)- Aycan
-Majorka (Club Mix)- Mr Bronkz Pres. Bronkz Brothers
-Backseat of Your Cadillac (2005 New Dance Mix)- C.C. Catch
-Bailando (Club Mix)- Disco Bee
-Wesele`99 (DJ Sylvestro Remix)
-Medytacja Wiejskiego Listonosza (Techhouse Remix)- Exdance
-Hej szalała szalała (REMIX)
-KACZUCHY (Alchemist Project Rmx)
Jest tego naprawdęęę dużooo... Polecam te kawałki... Gdybyś miał problemy z pobraniem służę pomocą, mam to wszystko na dysku :) Pozdrawiam!
Pozdrawiam ;))
[link:chomikuj.pl]
[link:chomikuj.pl]