Ale ja jestem pewna że ta piosenka była w tym filmie, w kinie nawet zwróciłam na to uwagę, bo bardzo lubię ten film. Oglądnęłam jeszcze raz film niestety nie znalazłam tam tej piosenki, ale wydaje mi się że film który jest umieszczony w sieci, różni się kilkoma fragmentami, niż ten wyświetlany w Polsce.
nie wiecie jak się nazywa piosenka kiedy Moose najechał rowerem na jakiś kran i potem tańczyli na wodzie. albo jak nazywa się piosenka ze zwiastunu 0.35 ? proszę :face-crying::face-crying::face-crying::face-sad:
Czy ktoś by mi dał link do Remixu Flo Rida feat. David Guetta ? Club Can?t Handle Me dokładnie ma mieć takie brzmienie jak z filmu czyli z 01:16:00 czasu filmu czyli wtedy gdy Łoś przedstawia swoich kolegów z liceum. Dzięki wielkie:D
Sprawa wygląda tak,że gdy oni biegną po dachu to leci piosenka "Jesse McCartney - Up (Remix)" tylko nie udało mi się jeszcze ustalić jaki to remix, poza tym sample w trakcie tej rozgrzewki pochodzą także z utworu "Major Lazer - Pon De Floor" - to jest jakaś mieszanka tych dwóch kawałków być może stworzona specjalnie na potrzeby filmu.
Odpowiedzi
albo jak nazywa się piosenka ze zwiastunu 0.35 ?
proszę :face-crying::face-crying::face-crying::face-sad:
Piosenka z 35 sek zwiastunu to : "DJ Frank E ft. Dada Life & Tiesto - Squeeze It"