jeśli to Ci się przyda to wiem tylko, że na 75 miejscu był system of a down - chop suey. ;D może jeszcze coś Ci powiem później jakby mi się znalazło albo przypomniało . ; D
A zna ktoś tytuł piosenki tak która leci podczas reklam tego programu na vivie wiem rowniez ze ta piosenka była grana na Mistrzostwach europy w piłke reczna w austri w 2010 r
A jak nazwywała się ta piosenka, którą śpiewała taka sexi laska, ktora jechala samochodem i spiewala la la la lalalalala. a pozniej sie prezyla w takim bialym dlugim kostiumie ktory mial tak jkaby kaptur, a osoby ktore sie wypowiadaly na temat tych teledyskow mowily ze ona jest filigranowa a zarazem sexi bardzo podobala im sie ta piosenka. a doda mowila ze jej ulubiona piosenka tej artystki jest cos tam jak spiewa w wannie i lucky lucky lucky
A jak sie nazywa pisoenka o ktorej mówili wszyscy ze nadaje sie jedynie do cwiczen, a w teledysku wystepowaky skapo ubrane laski uprawiajace aerobik ? ;p
Siema mam do Was gorącą prośbę... Jak sie nazywała taka amerykańska piosenka co w clipie grały w niej zwierzęta i tam jeszcze ci pseudo raperzy naprawiali dom ?? z góry dzięki
Odpowiedzi
może jeszcze coś Ci powiem później jakby mi się znalazło albo przypomniało . ; D
dzięki misaki:)
tu masz strone poczytaj komentarze niektore piosenki sa wypisane
tu masz listę + wideoklipy