Kogo to Piosenka? Bardzo mi na niej zależy, a nie wiem kto to śpiewa... ;((
sszatynka1985
Użytkownik
Witam was:) poszukuje piosenki ktorej slowa leca tak:
1) Kolejna juz bez ciebie noc, namawia mnie bym poszedl spac... nie zdarzy sie tu przeciez nic, nie ujrze cie u moich drzwi...to bylo przeciez chyba dawno, pamietam twoje puste slowa i nasze twarze rozesmiane, czy to juz wszystko jest za nami...
Ref.
Hello to ja, czy poznajesz hallo to ja co sie stalo tak chcialbym znow z toba byc w taka noc... 2 razy
...Slyszysz mnie hello to ja.....
2) Samotny zaczal ranek sie,choinka cala w srebrze lsni, ktos zyczy ci wesolych swiat, Juz wybaczylem tobie wszystko, chce z toba isc na koniec swiata nie gniewaj sie za tamte slowa... ref....
Bardzo prosze o pomoc bo bardzo zalezy mi na tej piosence:( dodam ze w wersji zagranicznej wykonuje ja Howard Carpendale a tytul brzmi Hello again Prosze o kazda wskazowke Z gory dziekuje... pozdrawiam:)
Bardzo prosze o pomoc bo bardzo zalezy mi na tej piosence:( dodam ze w wersji zagranicznej wykonuje ja Howard Carpendale a tytul brzmi Hello again Prosze o kazda wskazowke Z gory dziekuje... pozdrawiam:)
1) Kolejna juz bez ciebie noc, namawia mnie bym poszedl spac... nie zdarzy sie tu przeciez nic, nie ujrze cie u moich drzwi...to bylo przeciez chyba dawno, pamietam twoje puste slowa i nasze twarze rozesmiane, czy to juz wszystko jest za nami...
Ref.
Hello to ja, czy poznajesz hallo to ja co sie stalo tak chcialbym znow z toba byc w taka noc... 2 razy
...Slyszysz mnie hello to ja.....
2) Samotny zaczal ranek sie,choinka cala w srebrze lsni, ktos zyczy ci wesolych swiat, Juz wybaczylem tobie wszystko, chce z toba isc na koniec swiata nie gniewaj sie za tamte slowa... ref....
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
będzie do odsłuchania w tytule:"MILA-halo to ja-muzyka weselna. Niestety, piosenka nie jest w tym przypadku śpiewana przez panią Wieczorek lecz przez jakiegoś mężczyznę i dlatego jest daleka od oryginalnego wykonania i nie oddaje tego piękna. Niestety narazie nie znalazłem tej piosenki wykonywanej przez w/w solistkę.
Czy Ktoś cos o tym wie?
Był tez fajny Jej utwor z oryginału- Nothing gonna chainged my love to you -który zaspiewała po Polsku
A ta muzyka weselna-wykonanie bardzo dalekie od Pani Ilony.Wersja zagraniczna w wykonaniu Hawarda Carpendale bardziej rockowa-ale też fajna.
Blagam pomóżcie-ma ona dla mnie szcególne znaczenie.
"Szukanie" zajęło mi dwa lata ale sie opłacało. Pozdr. gg15488992