słuchaj a czy jest taka możliwość ze Ci sie to pomyliło z inna piosenka Anastacii?? Bo piszesz ze leciała często wiec musiała być znana bo przeglądam te piosenki z 2000 praktycznie wszystkie znam a nic podobnego nie widzę..:(
mam !!!!!!!! :D:D:D co za dzika radosc znalesc utwor ktorego sie tyle czasu szukalo :D co prawda wiele rzeczy jak widac mi sie poplatalo i nie byla to plaza a jednak basen hihi ale dobrze pamietalam o tych laskach w bikini, facetach prezacych muskuly i facecie ktory podgladal przez dziurke w parawanie :D
Mówiłam ze w teledysku którego ogladało sie dawno i dokladnie nie pamieta wiele rzeczy moze sie pomylic i dlatego przypuszczalnie podaje sie wszystkie które częsciowo mogą pasowac do opisu :/
Hej :) Witam wszystkich. Kojarzę jedną piosenkę, bardzo popularną, której teledysk był na plaży, niestety nie znam tytułu tej piosenki. Była w nim mała dziewczynka, która tańczyła z ciemnoskórym chłopcem. Melodia jest bardzo znana, gdyby tylko udało się zanucić przez internet to byście wiedzieli o jaki tytuł chodzi. Jeśli komuś wydaje się, że wie o którą piosenkę mi chodzi to niech napisze tytuł :) Dzięki za jakąkolwiek pomoc
Witam, poszukuję także teledysku z plaża na głównym planie, tylko z tego co pamiętam chodzi mi o taki utwór, do którego teledysk jest animowany - przyjeżdża facet samochodem na plażę i zabiera ze sobą jakieś dziewczyny i przez całą piosenkę widac jak w tym aucie spiewają. Kojarzy ktoś ten utwór? Widziałam go na Vivie jakieś 11-12 lat temu i nigdzie teraz nie mogę go znaleźc! Będę wdzięczna! :)
Witam, Szukam podobnej piosenki, lata 90, plaza palmy, klimat trochę latynoski, muzyka klubowa,raczej spokojna. autorem piosenki był jakiś DJ, wokal raczej kobiecy
Odpowiedzi
Bo piszesz ze leciała często wiec musiała być znana
bo przeglądam te piosenki z 2000 praktycznie wszystkie znam a nic podobnego nie widzę..:(
wlasnie niestety ale ten teledysk byl grany tylko w tamtym okresie..pozniej juz go wiecejj nie widzialam stad ta trudnosc w odnalezieniu go :/
to ten teledysk mi chodzil po glowei :)
ale i tak dziekuje za Wasza pomoc :):face-devil-grin:
niedzwiedz dziekuje :)
Kojarzę jedną piosenkę, bardzo popularną, której teledysk był na plaży, niestety nie znam tytułu tej piosenki. Była w nim mała dziewczynka, która tańczyła z ciemnoskórym chłopcem. Melodia jest bardzo znana, gdyby tylko udało się zanucić przez internet to byście wiedzieli o jaki tytuł chodzi. Jeśli komuś wydaje się, że wie o którą piosenkę mi chodzi to niech napisze tytuł :) Dzięki za jakąkolwiek pomoc
Kojarzy ktoś ten utwór? Widziałam go na Vivie jakieś 11-12 lat temu i nigdzie teraz nie mogę go znaleźc! Będę wdzięczna! :)
Szukam podobnej piosenki,
lata 90, plaza palmy, klimat trochę latynoski, muzyka klubowa,raczej spokojna.
autorem piosenki był jakiś DJ, wokal raczej kobiecy
?