Muzyka z reklamy

Problem Z Piosenką..

«1
Oglądałam serial 'Pierwsza miłość' Dokładnie był to odcinek 698. Usłyszałam taką super piosenkę..
Puścili ją przy tym jak Patryk wspominał Emilkę i takie tam..Wszędzie jej szukałam i nie mogę znaleźć. Nigdzie nie ma czegoś takiego.
Pamiętam niektóre zdania..Może nie są po kolei..Ale Może pomogą:)
''Tylko to że Ciebie nie ma, tylko to że jesteś snem.
Tylko to, że muszę odejść. Może nam brakuje siebie, może tego wina smak, może Tego oczu tukus....'' i dalej nie pamiętam..Ale jakoś tak to leciało:) Pomocy!!

Odpowiedzi

• tytuł: trzy słowa za daleko
    wykonawcy niestety nie znam:) pozdrawiam:)
  • Krzysztof Łebski - trzy słowa za daleko, niestety nie udało mi się znaleźć tej piosenki w Internecie :(
  • Dzięki wielkie!!:)
  • Proszę Was jak ktoś znajdzie piosenkę Trzy Słowa za dużo niech prześle na mój e-mail - klaudziuszek2313@poczta.onet.pl będe wdzięczna odwdzięcze się naprawde ja nigdzie nie mogę jej znaleś:( jestem załamana
  • ja też nie mogę jej znaleźć. A jest śliczna. Jak komuś sie uda ją znaleźć to prosze przesłać na patka669@wp.pl
  • BŁAGAM jak ja ktos znajdzie niech mi przysle :| moj mail: megi450@buziaczek.pl
  • pliss jak ktoś znajdzie czy moze mi przesłać , moj mail : alutka0607@o2.pl z góry dziekuje i pozdrawiam :):)
  • Najlepiej chyba będzie, jeśłi ktoś kto to ma niech da na wrzute:)
  • Szukajcie a znajdziecie a jak znajdziecie to przeslijcie: isaa898@wp.pl
    Pozdrawiam :)
  • paulineczka19@wp.pl
    Prosze niech mi ktoś wysle jak ją znajdzie:(
  • AnkaRAAnkaR Użytkownik
    ja tez chce! slyszalam juz w dwoch odcinkach i jestem wrecz chora na jej punkcie! anka61@vp.pl proszeeeeeeeeeee
  • AnkaRAAnkaR Użytkownik
    aaa i piosenka to "trzy słowa za daleko" Krzysztofa Łebskiego tyle ze tego nigdzie nie ma wiec jak ktos znajdzie to bardzo prosze.
  • dołączam sie:) przeszukałam całą sieć i nie ma:( proszę o maila z piosenką na lucy87@poczta.onet.pl
    odwdzięczę się:)
  • Prosze Was wszystkich baaaardzawo!!!jak ktos bedzie miał tą piosenkę to niech prześle mi na bozimek18@onet.eu!bardzo prosze< bede wdzieczna
  • Ja tez proszę slonecko86@wp.pl
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.