A jak nazywa się ta piosenka do której tańczyły Sylwia, Dorota, Inga i Roma chodzi mi o tą piosenkę z kastingu do której tańczyły. NIE MOGĘ JEJ ZNALEŚĆ! :face-crying:
witam, sorry ze odgrzebałem ale interesuje mnie ten kawałek przy którym Alicja Piotrowicz tańczy w nocnym klubie w pierwszym odcinku. czy ktoś co to jest i gdzie go szukać?? pozdrawiam johny9991
hej;) teraz jak leca tancerze na tvp2 powtorki i nie wiecie co za piosenki lecialy w odcinku to szukajcie w napisach koncowych ja tak zawsze robie:) bo tam pisze:)
wiecie w końcu jak nazywa sie ta piosenka z układu u Romy, taka szybka, co Sylwia musiała go powtarzać?? niech ktoś pomoże, proszę :) bardzo mi się ona spodobała a nie mogę jej nigdzie znaleźć, nawet na You TUbE nie ma :(
A wie ktoś jak nazywa się piosenka z odcinka 14 "W imie zasad" jak Dorota się przyznała że brała tabletni i potem wszyscy tańczyli co Rafa włączył piosenke
Odpowiedzi
chodzi mi o tą piosenkę z kastingu do której tańczyły.
NIE MOGĘ JEJ ZNALEŚĆ! :face-crying:
sorry ze odgrzebałem ale interesuje mnie ten kawałek przy którym Alicja Piotrowicz tańczy w nocnym klubie w pierwszym odcinku. czy ktoś co to jest i gdzie go szukać??
pozdrawiam
johny9991
niech ktoś pomoże, proszę :) bardzo mi się ona spodobała a nie mogę jej nigdzie znaleźć, nawet na You TUbE nie ma :(
Prosze o odpowiedz bardzo mi zalezy.........
Odp:To jest piosenka Eye on the tiger czy jak to sie tam pisze ale nie wiem kto wyk