-
0.50 - 2.05 i 3.05 - do końca filmiku ;) Zyzz0.50 - 2.05 i 3.05 - do końca filmiku ;) dzięki z góry za spróbowanie ...
-
co to za nuta?[youtube.com]
-
Szybcy i wściekli 7[planeta.fm] muzyke w tle rozgrywa sie od 1;55
-
kto zna piosenke?[instagram.com]
-
Co to za piosenka na końcu filmu ?Co to za piosenka na końcu filmu ??? [youtube.com] plisska
-
Lionel Messi vs Alessandro Nesta & Thiago Silvahej Zna ktoś lub mógłby rozpoznać pierwszy utwór z tego filmu ? [youtube.com]
-
Adam Levine ale jaki tytuł ?Tutaj link do fragmentu piosenki: [instagram.com] Widzę, że śpiewa Adam Levine więc to pewnie Maroon ...
-
Naga z królikiemW Croppie leciała świetna, chyba rockowa piosenka. Stałam przez trzy minuty na środku sklepu, przed ...
-
co to za nutaco to za nuta zaczyna sie 1.30 [youtube.com]
-
Utwór z filmiku youtubeChodzi mi o muzykę z filmiku [youtube.com] szukałem shazamem itp. ale nie znalazłem
-
DJ HAZEL PROTECTOR MATEO\YOUNG IN THE MIX - SEVEN LEGNWitam, wszedłem w posiadanie dwóch bardzo fajnych setów, chciał poznać tytuły konkretnych piosenek. Zdaje sobie ...
-
Co to za nutka?[youtu.be] Piosenka z minuty 1:05
-
teledysk- kolacja z kobietą z woskuTeledysk opowiadał o kolacji z woskową kobietą (miała na głowie knot) i był czarnobiały. Tyle ...
-
szukam pisenki starej o marihuanieszukam piosenki za chiny nie moge jej znalesc, lecial refren tak mniej wiecej ,, alabaka ...
-
Prośba o rozpoznanie utworuWitam Bardzo proszę o pomoc w rozpoznaniu utworu. Usłyszałem go kiedyś w radiu, ale mam wrażenie, ...
-
Co to za klubowa piosenka?z minuty 0:45 [youtube.com]
-
Nuta z seta[youtube.com] Szukam nutki z tego secika, 5 pierwszych minut.
-
PozytywkaWie ktoś może co za utwór jest grany na tej pozytywce ? [joemonster.org]
-
piosenka z reklamy komputronik..dell - Radio ZetPiosenka z reklamy komputronika, reklama della'a. Reklama uslyszana w radiu zet dn.19.09.2015r.
-
Ponawiam, może ktoś będzie wiedzieć . Co to za muzykaWitam, Mam pytanie co to za muzyka w minucie 6:16? Będę wdzięczna za odpowiedź ...
-
poszukuję utworu z ,,a-a-a-a-aj''Nie mam pojęcia, czy piosenka była polska, czy angielska, czy może w jeszcze innym języku. ...
-
Fujarka, kobieta "oh yeah"?, podkład techno, link[youtube.com] Chodzi mi o tą muzyczkę z samego początku od 00:00, która jest podłożona pod filmik
-
cięższa piosenka, pamiętam teledyskJest to utwór współczesny, z dosłownie kilku lat wstecz. Akcja toczyła się w lesie zimą. ...
-
Piosenka z lat '80 ?Witam. Poszukuje dosc starej piosenki, z lat chyba '80, angielska piosenka, spiewa kobieta. Teledysk ...
-
dubstep (?) z Ha przed bass dropemWitam, szukam piosenki od pewnego czasu w której przed tzw. bass dropem jest wykrzyczane jest ...