-
Straż Graniczna UsaKawałek, który słychać w zwiastunie reklamującym serię programów. Oto link do posłuchania: [facebook.com] Nie ukrywam, że ...
-
Podsumowanie GP Singapuru Na F1.comWitam. Poszukuję piosenki która została użyta w podsumowaniu wyścigu w Singapurze na f1.com, poniżej link ...
-
Trudny Orzech Do Zgryzienia...Witam, chodzi mi o funkowy podkład, który leci w tle. Na filmiku poniżej zaczyna się ...
-
SOLÓWKA PIOTRACzy ktos zna ta piosenke, do ktorej tanczyl dzis solowke Piotr, ktory niestesty odpadl=(?
-
YouTube[youtube.com] jak nazywa sie piosenka z 1:22 ?
-
Piosenka , Jak Ma Tytuł???chodzi mi o piosenkę, raczej jest ona wolna i zaczyna są w niej takie słowa first ...
-
Muzyka Z Filmu Potrzeby Leopolda[youtube.com] 5:54 - Do konca:face-devil-grin::face-devil-grin: Prosze o Pomoc ;PP
-
Muzyka Z Getin Bank I Facet Na Samym Początku :)Szukam tytułu muzyki z tej reklamy i nazwisko aktora (?) jeśli takowym jest :face-monkey: który ...
-
Jaki Tytuł?jaki tytuł ma piosenka która zaczyna się w 3 minucie? [youtube.com]
-
Wykonawca I Wersja Piosenki[youtube.com] od 5:35 jaka to wersja piosenki let the sunshine in? nie mogę znaleźć tej ...
-
Francuska Piosenka - Jest Fragment Do Odsłuchu....Szukałem już wiele razy i nie mogę tego znaleźć myślę, że ona ma inny tytuł ...
-
Słowo Się RzekłoPiosenka w której jest tekst "słowo się rzekło"? Zna ktoś?
-
Co to Za Muzyczka?Witam! Prosił bym o zidentyfikowanie tej o to piosenki:-)
-
Słowa I Głos Na Początku[w940.wrzuta.pl] Chodzi mi słowa i ten głos na początku zanim zacznie śpiewać ten raper chodzi mi ...
-
Kawałki Utworów Do OdgadnięciaPoproszę o nazwy tych czterech piosenek zamieszczonych poniżej :face-smile:
-
Czy Zna Ktoś Pierwsze 7 Sek Ten PiosenkiWitam czy zna ktoś nazwę tej nuty z pierwszych 7 sek tej nowego utworu piha ...
-
Przerobka Piosenki Sex Machine[youtube.com] wiem ze to piosenka sex machine-jamesa browna ale to jakas przerobka lub mix.. zna ktos jej ...
-
Piosenki Z Seta Energy 2000energy 2000 noc w multikino
-
PROSZE O TYTULJesli ktos wie jakie tytuly maja te piosenki to prosze o pomoc
-
Co to Za Utwor?Mam pytanie słaba jakos nagrania i fragmenty ale mam nadzieje ze pomozecie co to za ...
-
POMOCY!co to za piosenka w 38:13 DZIĘKI Z GÓRY:face-smile::face-smile:
-
Co to Za Muzyka W Tle[mjbfilm.pl]
-
Prosze O Tytuły Bardzo Wazne[youtube.com]
-
Piosenka Z Jakieś Reklamy Samochodu Piosenka Jak Z Filharmoniitak jak w temacie piosenka jak z filharmonii są skrzypce wiolonczele itd piosenka nawet dynamiczna
-
Planeta Katowice 95.10Leciała jakies 3/4min temu czyli kolo 19.43 Prosze o pomoc takie jak by techno.