-
To Była Reklamapokazuja tam osooby min jest blondyna z żyri mam talent ta nnuta jest rockowa spiewa ...
-
Szukam Pewnej Piosenki Śpiewa Ja Czarnoskóra WokalistkaWitam Szukam pewnej piosenki. Śpiewa ja czarnoskóra wokalistka pojawia sie w teledysku niestety go nie pamietam ...
-
Potrzebuje Nazwy Tego Remixu :)[w603.wrzuta.pl] Potrzebuje nazwy tego remixu. Konkretnie chodzi mi o ten motyw ze skrzypcami :face-smile: Orientuje się ktoś ...
-
Ktoś Wie Co to Za Piosenka?[youtube.com] Ktoś wie co to za piosenka?
-
:)Poszukuję kilku piosenek specyficznych dla kasyn granych na pianinie.:face-smile:
-
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Piosenka z klubu... lekki bit i vocal w stylu freestylu afrika bambataa. troche słów ktore ...
-
Nowa Piosenka SHAKIRY.; )WItam, ostatnio w radiu czesto słysze piosenka shakiry. Refren jest bardzo podobny do WAKA ...
-
Co to Za Muzyczka?[poszkole.pl]
-
Pomoże Mi Ktoś Odnaleść Tytuł / Wykonawce Jednej Muzyki ?Siemka podam wam linka do świetnej muzyki ... ale nie znam TYTUŁU ANI WYKONAWCY MOŻE ...
-
Piosenka Ze Strony Http://sieni.us/?id=1Piosenka ze strony [sieni.us]
-
Co to?[youtube.com]
-
Wie Może Jak Sie Nazywa Ten Utwor Z Szybkich I WściekłychZ Samego Początku Kiedy Są napisy
-
Tytuł + Wykonawca[youtube.com]
-
Szukam Piosenki- Pomocy !!!Szukam pewnej piosenki, niestety nie pamiętam słów ale w teledysku była młoda dziewczyna ( ok ...
-
How Do You Doszukam jakiegoś remixu lub czegoś do tej nuty.... wiem że refren był szybki [youtube.com]
-
Plz Jak Ktoś Wie to Podajcie Nazwę Tego Utworu Plz[youtube.com]
-
Wie Ktoś Jak Sie Nazywają Te 2 Utwory Na Początku?[youtube.com]
-
Muzyka ICarlyCześć wszystkim mam taki problem. Tworzę soundtrack z serialu iCarly i nie mogę rozpoznać tej ...
-
Fedor Emelianenko Jest Zły Muzyka Z Tego Filmikuproszę Was o pomoc w znalezieniu tytułu tej piosenki [joemonster.org] Z góry wielkie thx:face-smile:
-
Bardzo Prosze O Pomoc[youtube.com] skad moge to sciagnac?? blagam pomocy!
-
Prosze O TytulJsli ktos wie jaki ma tytul ta piosenka to prosze o pomoc z góry dziekuje.
-
Muzyka Z Filmikuprosze pomóżcie,chcę się dowiedzieć jaka piosenka leci w tym filmiku,to dla mnie ważne :) [youtube.com]
-
Perełka Elektoniki Z Lat 90' - Jeśli Ktoś Zna - Błagam O Tytuł Lub Wykonawcę.[przeklej.pl] Stary kawałek leciał na technikum mechanizacji muzyki i na telewizji WBPM. Na teledysku byli ludzie ...
-
Jak Się Nazywa Ta Piosenka?kawałek nuty : o jaka szkoda jesteś zaręczona?, ale i tak pierwsza do robienia loda :face-devil-grin: